Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Oficiali americani și britanici acuză China de o amplă campanie de spionaj cibernetic

Publicat:

și SUA au acuzat luni China in legatura cu o ampla campanie de spionaj cibernetic, prin care au fost afectate oficialitați din cele doua țari, potrivit Mediafax.

 

Autoritațile de la Londra și Washington au acuzat grupul de hackeri așa-numit APT31 ca este o ramura a Ministerului Securitații din China și au enumerat o lista de ținte: membri ai personalului , senatori americani, parlamentari britanici și oficiali guvernamentali din intreaga lume care au criticat Beijingul, relateaza Reuters.

Procurorii americani au declarat ca piratarea a dus la compromiterea…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

NATO a anunțat ca sprijina Ucraina, dar nu vrea sa inchida comunicarea cu Rusia, ca sa previna escaladarea razboiului

23:30, 10.07.2024 - Statele membre NATO s-au angajat sa sprijine Ucraina pentru aderarea la Alianta, fara sa dea un orizont de timp, dar in același timp vor sa mentina deschise canalele de comunicare cu Rusia pentru a preveni escaladarea razboiului, se arata in proiectul de declaratie finala a summitului NATO de la Washington…

Retailerul de moda Shein a depus cererea de listare la Londra la inceputul lunii iunie

16:01, 24.06.2024 - La inceputul lunii iunie, Shein a depus in mod confidențial documente la autoritatea de reglementare a piețelor din Marea Britanie pentru o potențiala listare la Londra, au declarat doua surse citate de Reuters, potrivit Mediafax.

Furie in China: producatorii de automobile cer tarife mai mari impotriva importurilor de masini din UE

14:35, 20.06.2024 - Producatorii de automobile chinezi au indemnat Beijingul sa majoreze tarifele importurilor de masini europene pe benzina, ca retorsiune pentru restrictiile impuse de Bruxelles importurilor de vehicule electrice produse in China, a relatat ziarul de stat Global Times, citat de Reuters, relateaza News.ro.

Pentagonul a desfașurat o campanie secreta anti-vaccinare pentru a submina China in timpul pandemiei, dezvaluie Reuters

13:30, 15.06.2024 - Armata americana a lansat un program secret in timpul crizei COVID pentru a discredita vaccinarea cu vaccinul Sinovac al Chinei - o razbunare pentru eforturile Beijingului de a da vina pe Washington pentru pandemie.

Avertisment din partea șefului ONU. Inteligența artificiala poate duce la un razboi nuclear

13:25, 08.06.2024 - Antonio Guterres avertizeaza omenireaIn cadrul unei intalniri anuale a Asociației SUA pentru Controlul Armelor (ACA) din Washington, mesajul lui Antonio Guterres a fost transmis prin intermediul unui videoclip. Secretarul General al ONU a subliniat importanța respectarii stricte a obligațiilor de neproliferare…

Atac cibernetic asupra spitalelor din Londra. Intervențiile chirurgicale au fost anulate: „Un dezastru”

22:56, 05.06.2024 - Mai multe unitați medicale din Londra au fost vizate luni, 3 iunie, de un atac cibernetic. In spatele acestuia se afla hackeri ruși. Autoritațile londoneze susțin ca ar putea lua luni de zile pentru ca problemele provocate de atacuri sa fie soluționate, conform Independent.

Tensiuni intre Rusia si Marea Britanie

19:10, 16.05.2024 - Rusia l-a declarat joi ”persona non grata” pe atasatul militar al ambasadei Regatului Unit la Moscova, ca masura de retorsiune dupa expulzarea saptamana trecuta a atasatului militar rus de la Londra, a anuntat Ministerul de Externe de la Moscova, citat de agentiile Reuters si AFP. In acelasi anunt,…


Ce parere ai despre aceasta stire?