Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Oficial ANAF, despre e-Factura, care dă bătăi de cap: „Din martie, micii contribuabili vor avea o aplicație simplificată”

Publicat:
Oficial ANAF, despre e-Factura, care dă bătăi de cap: „Din martie, micii contribuabili vor avea o aplicație simplificată”

Sistemul e-Factura a ajuns la peste 300.000 de utilizatori și un million de facturi pe zi, la o luna și jumatate de la implementare. Totuși, mulți antreprenori se plang ca inca se confrunta cu probleme.

Citeste articolul mai departe pe newsbuzau.ro…  

Sursa articol si foto: newsbuzau.ro


Stiri pe aceeasi tema

e-Factura simplificata, lansata Ministerul Finantelor. Precizari pentru micii antreprenori

07:00, 06.03.2024 - e-Factura simplificata, lansata Ministerul Finantelor. Precizari pentru micii antreprenori e-Factura simplificata, lansata Ministerul Finantelor. Precizari pentru micii antreprenori Ministerul Finantelor a lansat marți, 5 martie, E-factura minimal, o aplicatie simplificata pentru micii antreprenori,…

A fost lansata varianta simplificata a aplicatiei e-Factura. Bolos: „Este utila celor 670.000 de contribuabili mici”

17:25, 05.03.2024 - Ministerul Finantelor anunta lansarea versiunii simplificate a aplicatiei e-Factura. Ministrul de resort, Marcel Bolos, spune ca aceasta este in primul rand utila celor aproximativ 670.000 contribuabili mici care au nevoie de un format gratuit si usor de folosit.

Boloș: „Lucram la o aplicatie simplificata pentru firmele mici care nu au un volum mare de facturi“

11:05, 22.02.2024 - In contextul imbunatațirii sistemului e-Factura, pe fondul colaborarii cu firmele care ofera servicii de contabilitate și cu reprezentanții mediului de afaceri, Ministerul Finanțelor a actualizat ghidul de accesare și utilizare a sistemului RO e-Factura.

Sistemul e-Factura urmeaza sa fie imbunatațit, incepand din luna martie 2024,o aplicație simplificata pentru firmele mici

06:45, 22.02.2024 - Sistemul e-Factura urmeaza sa fie imbunatațit, incepand din luna martie 2024,o aplicație simplificata pentru firmele mici The post Sistemul e-Factura urmeaza sa fie imbunatațit, incepand din luna martie 2024,o aplicație simplificata pentru firmele mici first appeared on Partener TV .

Schimbari la e-Factura: Micii contribuabili vor avea un formular mai simplificat. Anunțul unui șef din ANAF

12:01, 19.02.2024 - Schimbari la e-Factura: Micii contribuabili vor avea un formular mai simplificat. Anunțul unui șef din ANAF Schimbari la e-Factura: Micii contribuabili vor avea un formular mai simplificat. Sistemul e-Factura a ajuns la peste 300.000 de utilizatori și un million de facturi pe zi, la o luna și jumatate…

Ministerul Finanțelor va dezvolta o aplicație mobila pentru sistemul e-Factura

13:05, 15.02.2024 - Ministerul Finanțelor va dezvolta o aplicație mobila pentru sistemul e-Factura, a anunțat, miercuri, Consiliul Național al Intreprinderilor Private Mici și Mijlocii din Romania (CNIPMMR), dupa o discuție avuta marți, 13 februarie, la Guvern cu premierul Marcel Ciolacu. Printre altele, reprezentanții…

Ministerul Finantelor ar urma sa dezvolte o aplicatie mobila pentru sistemul e-Factura

15:05, 14.02.2024 - Ministerul Finantelor ar urma sa dezvolte o aplicatie mobila pentru sistemul e-Factura, in timp ce Fiscul va implica mediul de afaceri in elaborarea normelor privind aplicarea impozitului pe microintreprinderi.

Antreprenorii din Consiliul IMM: Ministerul Finanțelor va dezvolta o aplicație mobila pentru sistemul e-Factura

14:55, 14.02.2024 - Ministerul Finanțelor va dezvolta o aplicație mobila pentru sistemul e-Factura, a anunțat, miercuri, Consiliul Național al Intreprinderilor Private Mici și Mijlocii din Romania (CNIPMMR), dupa o discuție avuta marți, 13 februarie, cu premierul Marcel Ciolacu.


Ce parere ai despre aceasta stire?