Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Octavia Geamănu, o gravidă răsfăţată! Cum se adaptează Marian Ionescu la statutul de tătic

Publicat:

Prezentatoarea Observator Special de la Antena 1 și soțul ei sunt în culmea fericirii: cei doi așteapta primul lor bebeluș și de curând au aflat ca acesta va fi baiețel.

Chiar daca nu avea preferințe în acest sens, pentru ca important e ca bebelușul sa fie sanatos, Octavia marturisește ca într-un fel știa ca va fi mama de baiat.

&"Și-a ales singur numele, cu un an și ceva înainte sa vina. Visasem cu mult timp înainte ca voi avea un baiețel, cu numele Andrei. Așa ca nu puteam sa-l schimb&", spune aceasta.

Însarcinata în…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezon 5. Giovana, imagini rare cu burtica de gravida. Soția lui Sese va aduce curand pe lume un baiețel

18:10, 13.05.2024 - Giovana și Sese vor deveni in curand parinți de baiat. Frumoasa caștigatore a sezonului 5 Mireasa a aparut recent la un eveniment intr-o rochie colorata, care i-a evidențiat burtica de gravida.

Mireasa, sezon 7. Dani, primele declarații dupa ce Daiana a anunțat ca e insarcinata. Ce spune viitorul tatic

19:00, 01.05.2024 - Dani a facut primele declarații dupa ce soția sa a anunțat ca ea și soțul ei urmeaza sa devina parinți. Fostul concurent Mireasa a anunțat ca tanara va naște la finalul lunii noiembrie, in Germania.

Andreea Sasu, primele imagini cu burtica de gravida, dupa ce s-a aflat ca este insarcinata. Philipp Plein va deveni tata pentru a 4-a oara / FOTO

22:00, 27.03.2024 - Andreea Sasu a postat primele imagini cu burtica de gravida. Iata in ce ipostaze s-a afișat celebrul model, dupa ce s-a aflat ca este insarcinata. Philipp Plein are toate motivele sa radieze de fericire, mai ales pentru ca peste cateva luni va deveni din nou tata.

Denisa Raileanu de la Mireasa, sezonul 7, insarcinata? Postarea care i-a pus pe fani pe ganduri: "Felicitari! Sarcina ușoara!" / FOTO

21:35, 13.03.2024 - Denisa Raileanu de la Mireasa, sezonul 7, insarcinata? Fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1 a facut o postare cu care și-a pus fanii pe ganduri. Iata ce a postat Denisa Raileanu, in urma cu puțin timp, pe rețelele sociale!

Vanessa Hudgens este insarcinata! Actrița s-a afișat cu burtica de gravida pe covorul roșu al Premiilor Oscar / FOTO

15:55, 11.03.2024 - Vanessa Hudgens este insarcinata! Vedeta cunoscuta pentru rolul sau in High School Musical și Cole Tucker vor deveni parinți pentru prima data. Actrița s-a afișat cu burtica de gravida pe covorul roșu al Premiilor Oscar 2024. Iata imagini de la evenimentul unde actrița a aparut gravida!

Motivul real pentru care Octavia Geamanu și-a luat ‘Adio’ definitiv de la Antena 1. Fosta prezentatoare spune ce s-a intamplat: „Nu a fost alegerea mea” EXCLUSIV

14:36, 06.03.2024 - Octavia Geamanu este una dintre cele mai cunoscute știriste din Romania. A prezentat știrile Observator timp de 12 ani, cu multa pasiune și daruința pentru jurnalism, iar acum se afla in plin razboi cu trustul Intact. Octavia Geamanu se afla in mijlocul a trei procese judiciare impotriva postului Antena…

Ciuca, despre candidatura la presedintie: „Statutul PNL prevede foarte clar ca președintele trebuie sa-și asume, dar e prematur”

20:40, 28.02.2024 - Președintele PNL, Nicolae Ciuca, a declarat miercuri seara, la Antena 3, intrebat daca va candida la alegerile prezidențiale, ca „statutul PNL prevede foarte clar ca președintele partidului trebuie sa-și asume candidatura”, dar ca așteapta sa vada ce se intampla la alegerile locale și cele europarlamentare.

Ce se intampla in casnicia dintre Radu Valcan și Adela Popescu. Sunt impreuna de 14 ani. „Sunt multe provocari, ca in orice relație”

14:30, 23.02.2024 - Radu Valcan și Adela Popescu formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Au impreuna trei copii și o casnicie solida. Radu Valcan se pregatește intens pentru sezonul 8 „Insula Iubirii”.In cadrul unui interviu acordat revistei Unica, prezentatorul de la Antena 1 a spus cat de greu ii este…


Ce parere ai despre aceasta stire?