Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

OBIECTIV DE INVESTIȚII Seniorii din Satu Mare vor avea un nou centru de zi

Publicat:

Un nou centru de zi pentru seniori se va construi in municipiul . Este vorba despre un obiectiv de investiții prin care varstnicii din vor putea beneficia de consiliere psihologica, sociala, suport psihologic și asistența medicala primara. The post OBIECTIV DE INVESTIȚII Seniorii din vor avea un nou centru de zi first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

INVESTIȚII FRF FRF a investit in acest sezon 600.000 de euro in competitiile interscolare

11:31, 20.04.2024 - Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, a anuntat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca investitia FRF in competitiile interscolare in sezonul 2023-2024 se ridica la 600.000 de euro. The post INVESTIȚII FRF FRF a investit in acest sezon 600.000 de euro in competitiile interscolare…

ZIUA SPIRITUALA A CANTORILOR Catedrala a gazduit ziua spirituala a cantorilor Diecezei Romano-Catolice de Satu Mare

11:31, 05.03.2024 - La sfarșitul saptamanii trecute, la Catedrala din municipiu a avut loc intalnirea cantorilor Diecezei Romano-Catolice de Satu Mare. The post ZIUA SPIRITUALA A CANTORILOR Catedrala a gazduit ziua spirituala a cantorilor Diecezei Romano-Catolice de Satu Mare first appeared on Informatia Zilei .

NERESPECTAREA NORMELOR DE SIGURANȚA ALIMENTARA Supermarket din Tașnad amendat cu 10.000 de lei

13:20, 01.03.2024 - Aceasta penalizare a fost aplicata in urma unor controale efectuate de inspectorii specializați in domeniul siguranței alimentare din cadrul DSVSA Satu Mare. The post NERESPECTAREA NORMELOR DE SIGURANȚA ALIMENTARA Supermarket din Tașnad amendat cu 10.000 de lei first appeared on Informatia Zilei .

SITUAȚIA ISU Incendiu intre Ghirișa și Giungi

11:10, 20.02.2024 - Inspectoratul pentru Situații de Urgența SOMEȘ al județului Satu Mare a fost alertat sa intervina in noaptea zilei de luni spre marți, 20 februarie a.c, in jurul orei 00.00, .... The post SITUAȚIA ISU Incendiu intre Ghirișa și Giungi first appeared on Informatia Zilei .

DISTRACȚIE, COLABORARE, INVAȚARE Cine sunt seniorii care se ocupa de copiii Centrului de Zi “Sfanta Tatiana”?

15:35, 14.02.2024 - Voluntarii seniori care insuflețesc proiectul "Generații", susținut de Fundația Regala Margareta a Romaniei sunt foarte dedicați și implicați in tot ceea ce inseamna activitați recreative pentru copiii care frecventeaza Centrul de Zi al Asociației Sfantul Acoperamant al Maicii Domnului din municipiul…

LIGA 3 Ce fac reprezentantele județului din Liga 3 la fotbal?

10:25, 12.02.2024 - Dintre cele trei reprezentante al județului Satu Mare din Liga 3 la fotbal, doar una singura, Olimpia MCMXXI a avut la final de saptamana un meci de pregatire. The post LIGA 3 Ce fac reprezentantele județului din Liga 3 la fotbal? first appeared on Informatia Zilei .

DREPTATE, NU COMASATE" Aproximativ 100 de satmareni au protestat impotriva alegerilor comasate la inițiativa AUR

20:40, 07.02.2024 - Protestul AUR Satu Mare a o suta de satmareni nemulțumiți de faptul ca alegerile ar putea fi comasate. Liderul partidului, Viorel Pop, a declarat ca este vorba despre o intenție ilegala și antidemocratica a partidelor de la guvernare de a comasa europarlamentarele cu localele. The post DREPTATE, NU…

ACCIDENT IN JUDEȚ Accident rutier in Pișcari

11:20, 05.02.2024 - Inspectoratul pentru Situații de Urgența SOMEȘ al județului Satu Mare a intervenit, in jurul orei 8.00, la un accident rutier produs in localitatea Piscari. The post ACCIDENT IN JUDEȚ Accident rutier in Pișcari first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?