Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

LIGA 3 Ce fac reprezentantele județului din Liga 3 la fotbal?

Publicat:
LIGA 3 Ce fac reprezentantele județului din Liga 3 la fotbal?

Dintre cele trei reprezentante al județului din Liga 3 la fotbal, doar una singura, Olimpia MCMXXI a avut la final de saptamana un meci de pregatire. The post LIGA 3 Ce fac reprezentantele județului din Liga 3 la fotbal? first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

MECIURI IN WEEKEND Liga 3 la fotbal, etapa a 4-a, play- off și play-out

10:15, 19.04.2024 - Olimpia MCMXXI și CSM Olimpia vor juca vineri și sambata la Sanmartin și Santandrei The post MECIURI IN WEEKEND Liga 3 la fotbal, etapa a 4-a, play- off și play-out first appeared on Informatia Zilei .

LIGA 3 LA FOTBAL Victorii pentru CSM Olimpia, Olimpia MCMXXI, rezultat egal pentru echipa din Carei

14:11, 15.04.2024 - Toate cele trei echipe din Liga 3, din județul Satu Mare, CSM Olimpia, Victoria Carei și Olimpia MCMXXI au evoluat pe teren propriu in etapa de sambata.  The post LIGA 3 LA FOTBAL Victorii pentru CSM Olimpia, Olimpia MCMXXI, rezultat egal pentru echipa din Carei first appeared on Informatia Zilei .

HOTARARE DE GUVERN Ioan Tibil, noul prefect al județului Satu Mare

22:10, 11.04.2024 - In cadrul ședinței de joi, 11 aprilie, Guvernul a decis eliberarea din funcție a 23 de prefecți și subprefecți și numirea altor persoane in funcțiile devenite vacante. The post HOTARARE DE GUVERN Ioan Tibil, noul prefect al județului Satu Mare first appeared on Informatia Zilei .

EXPLORAND SATU MARE Comorile județului Satu Mare

11:20, 03.04.2024 - Satu Mare și imprejurimile sale ofera o varietate de locuri interesante de vizitat și de explorat, inclusiv muzee, monumente istorice, parcuri și evenimente culturale. The post EXPLORAND SATU MARE Comorile județului Satu Mare first appeared on Informatia Zilei .

Fotbal, Liga 3: Saptamana viitoare incepe play-out-ul. Vezi ce program are Sanatatea SP Cluj

15:10, 24.03.2024 - Saptamana viitoare va incepe play-out-ul din liga a treia de fotbal. In play-out-ul seriei a X-a va juca și Sanatatea SP Cluj, echipa care a terminat pe locul 7 in sezonul regular al ligii a treia. Primul meci al „virușilor” va fi impotriva celor de la Olimpia MCMXXI Satu Mare, meci care se va juca…

LIGA 4 ELITE Meciurile din Liga 4 Elite a județului Satu Mare

11:55, 19.03.2024 - Sambata și duminica s-au derulat meciurile primei  etape a sezonului de primavara din Liga 4 Elite a județului Satu Mare. The post LIGA 4 ELITE Meciurile din Liga 4 Elite a județului Satu Mare first appeared on Informatia Zilei .

Campioana Salajului va intalni reprezentanta judetului Cluj la barajul pentru promovarea in Liga a III-a

15:30, 19.02.2024 - Dupa o perioada de sase ani, campioana Salajului la fotbal va intalni, din nou, reprezentanta judetului Cluj. Federatia Romana de Fotbal a organizat zilele trecute tragerea la sorti a jocurilor de baraj pentru promovarea in Liga a III-a, unde se vor duela 42 de echipe castigatoare ale Ligii a IV-a.…

FOTBAL SATMAREAN In amicalele de sambata, Victoria Carei a invins pe Olimpia MCMXXI, iar CSM Olimpia a pierdut la Ungheni

16:05, 05.02.2024 - Toate cele trei echipe satmarene care activeaza in Liga 3 la fotbal au jucat meciuri de pregatire la sfarșitul saptamanii care tocmai a trecut. The post FOTBAL SATMAREAN In amicalele de sambata, Victoria Carei a invins pe Olimpia MCMXXI, iar CSM Olimpia a pierdut la Ungheni first appeared on Informatia…


Ce parere ai despre aceasta stire?