Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Oana Lis a presimțit moartea tatălui. Vedeta nu suferă după cel care i-a lăsat doar traume: „Nu mi-a curs nicio lacrimă”

Publicat:

La doar cateva zile dupa moartea tatalui ei, face noi dezvaluiri, la , despre momentul in care a aflat vestea. Vedeta susține ca a avut o presimțire cu ceva timp inainte sa se intample. Totodata, soția lui recunoaște ca violențele la care a fost supusa de parintele ei in copilarie o fac sa nu sufere deloc in aceste momente.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Oana Lis, despre cum gestioneaza problemele care apar in viața ei. Vedeta spune ca a invațat sa se accepte așa cum e: "Sunt uneori..." / VIDEO

10:00, 26.04.2024 - Oana Lis este o persoana asumata și spune ca a ajuns la maturitatea de a se accepta așa cum e. Deși a trecut prin multe momente dificile in ultima perioada, nu se da batuta și lupta pentru fericirea ei și a lui Viorel Lis.

Xtra Night Show. Oana Lis iși vinde lucrurile din casa. Vedeta are nevoie de bani pentru tratamentul lui Viorel Lis: ”Nu sunt atașata” / VIDEO

23:55, 02.04.2024 - Oana Lis iși vinde lucrurile din casa pentru a avea mai mulți bani. Tratamentele costisitoare ale lui Viorel Lis ii fac sa se descurce tot mai greu, motiv pentru care vedeta incearca diferite metode pentru a se descurca.

Știrile Antena Stars. Oana Lis iși sarbatorește ziua de naștere! Cum a reușit Viorel Lis sa o faca sa uite de suparari: „Am fost puțin trista” / VIDEO

21:20, 19.03.2024 - Oana Lis are motive sa radieze de bucurie! Vedeta iși sarbatorește astazi ziua de naștere. Cum a reușit Viorel Lis sa o faca sa uite de suparari. Ce a marturisit soția fostului primar, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Andreea Veneciuc, mesaj sfașietor la o luna de la moartea tatalui ei: ”Lumea mea s-a prabușit”

12:15, 19.03.2024 - Andreea Veneciuc trece prin momente grele, de cand tatal ei s-a stins din viața. Vedeta a transmis un mesaj emoționant, in ziua in care se implinește o luna de la moartea lui. Andreea Veneciuc este sfașiata de durere și incearca sa iși gaseasca auterea sa treaca peste aceasta incercare a vieții.

Cristina Șișcanu, primele declarații dupa moartea tatalui. Vedeta a izbucnit in lacrimi: ”Dorul este cumplit” / VIDEO

13:35, 11.03.2024 - Cristina Șișcanu trece prin momente foarte grele, dupa ce tatal ei s-a stins din viața. Prezentatoarea a facut și primele declarații cu privire la trecerea in lumea celor drepți a parintelui sau, marturisind cat de dificil ii este sa faca fața pierderii.

Vacanța de Vedeta. Razvan Simion nu a fost lasat sa faca masaj in Bangkok! Motivul pentru care prezentatorul TV nu s-a relaxat la maxim in calatorie / VIDEO

10:55, 25.02.2024 - Razvan Simion nu a fost lasat sa faca masaj in Bangkok! Din ce motiv nu s-a putut bucura celebrul prezentator TV de o astfel de experiența. Iata de ce nu s-a relaxat. Ce a marturisit, in exclusivitate pentru emisiunea Vacanța de Vedeta, la Antena Stars.

Cadoul inedit pe care Oana Lis l-a facut lui Viorel Lis de ziua lui de naștere. Mulți se vor amuza

10:20, 20.02.2024 - Pe 19 februarie 2024, Viorel Lis a implinit 81 de ani, iar soția lui, Oana, i-a facut o surpriza de zile mari. Vedeta l-a scos din casa pe fostul primar al Capitalei și l-a dus in locul unde ii place lui mai mult. Mulți internauți s-au amuzat de inițiativa Oanei. Ce cadou i-a facut Oana […] The post…

Devastata de moartea fulgeratoare a tatalui, artista iși urla durerea! Primele declarații ale cantareței, dupa ce parintele ei s-a stins: ”Plang non stop, e cumplit”

10:30, 15.02.2024 - O cantareața de la noi trece prin cele mai grele clipe, asta dupa ce in urma cu doar cateva zile și-a inmormantat tatal. Artista de muzica populara e devastata de durere și abia daca iși mai poate gasi cuvintele. Vedeta susține ca nu se aștepta niciodata sa ramana fara tata atat de devreme și atat de…


Ce parere ai despre aceasta stire?