Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O româncă, ținută captivă, violată și bătută violent timp de peste o lună în Austria

Publicat:

O romanca ținuta captiva, violata și batuta in mod repetat intr-o casa din Austria a reușit sa scape in momentul in care agresorul ei s-a imbatat, dupa aproape o luna de tortura, potrivit YahooNews.

Grav ranita, cu coastele fracturate, femeia, in varsta de 40 de ani, a fugit la casa fostului ei soț, din Styria, in sud, in urma cu doua zile, a precizat politia.

"In noaptea de 15 iunie, (atacatorul) a batut-o pe femeie atat de rau, incat i-a rupt mai multe coaste. De asemenea, el a amenințat ca o va ucide daca nu ramane cu el", a afirmat poliția intr-un comunicat.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

O femeie din Timișoara rapita și ținuta captiva de fostul iubit! Cum a reușit sa scape din mainile barbatului

14:35, 07.04.2024 - O femeie a trecut prin momente de coșmar dupa ce s-a intalnit cu fostul ei iubit. S-a urcat de buna voie in mașina lui, iar acesta a agresat-o și a lovit-o in repetate randuri. Apoi a ținut-o ostatica in locuința sa, pana cand a reușit sa strige dupa ajutor.

Cadou cu iz penal! Angajata a Aeroportului Maramures acuza ca a fost violata de un coleg la petrecerea de 8 Martie

18:20, 19.03.2024 - Cadou cu iz penal! Angajata a Aeroportului Maramures acuza ca a fost violata de un coleg la petrecerea de 8 MartieUn angajat al Aeroportului Maramures este acuzat de viol, o plangere fiind depusa la Politia municipiului Baia Mare de catre o colega de serviciu a acestuia. Femeia sustine ca fapta a…

Caz șocant la Florești: O femeie de 61 de ani, atacata in propria casa, batuta și violata. Poliția cauta infractorul

12:40, 14.03.2024 - O femeie din Florești a fost agresata fizic și violata in propria casa. Potrivit polițiștilor cazul a avut loc pe data de 12 martie in jurul orei 19:00. Oamenii legii urmeaza sa stabileasca identitatea individului și locul aflarii acestuia.

Lebada mutilata in Maramureș, probabil pentru a fi ținuta captiva. Poliția animalelor ii cauta pe faptași

16:25, 13.03.2024 - Poliția animalelor incearca sa dea de urma unor maramureșeni care au mutilat o lebada, pentru a o ține captiva. I-au taiat penele din aripi, astfel incat sa nu poata zbura. Inaripata este acum in siguranța, in așteptarea noilor pene care vor crește in curand.

Clujeanca batuta de soț. Barbatul arestat pentru mai multe infracțiuni

17:35, 24.02.2024 - La data de 22 februarie, in jurul orei 12.30, Poliția municipiului Cluj-Napoca – Secția 4 Poliție a fost sesizata de catre o femeie, de 42 de ani, cu privire la faptul ca la data de 21 februarie ar fi fost victima unor agresiuni fizice exercitate de soțul acesteia. Din cercetarile derulate de polițiști…

FOTO | Accident infiorator pe DN 2: Un autoturism și un autocamion s-au izbit violent

21:40, 18.02.2024 - Un accident a avut loc duminica, pe DN 2, in localitatea Afumati din judetul Ilfov, intre un autoturism si un autocamion, in urma caruia conducatorului autoturismului este incarcerat, inconstient. Politia anunta ca circulatia rutiera este restrictionata pe sensul de mers catre Bucuresti, valorile de…


Ce parere ai despre aceasta stire?