Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O autopsie, efectuată pentru a se cunoaște circumstanțele decesului lui Charles Aznavour

Publicat:

O autopsie va fi efectuata pentru a se cunoaște circumstanțele decesului celebrului cantareț , deși poliția a eliminat deja ipoteza unei morți suspecte, potrivit closermag.fr, scrie Mediafax.

, una dintre celebrele voci ale muzicii franceze, a murit in noaptea de duminica spre luni, la varsta de 94 de ani, in locuința sa din Alpilles, sudul Franței.

Autopsia va fi efectuata marți, la un spital din Nimes, a anunțat procurorul din Tarascon.

"Deși ipoteza unei morți suspecte a fost eliminata, circumstanțele nu sunt cunoscute cu precizie", a declarat…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Morți suspecte! 20 de pacienți decedați pe secția ATI in decurs de cateva zile la un renumit spital din capitala

15:21, 12.04.2024 - Politistii Serviciului Omoruri din cadrul Politiei Capitalei efectueaza, vineri, audieri in cazul deceselor de la Spitalul Clinic de Urgenta "Sfantul Pantelimon" din Bucuresti, au precizat, pentru AGERPRES, surse judiciare.

Alexandru Rafila descinde la 'spitalul groazei' din București, unde au fost zeci de morți suspecte - Ministrul a rabufnit: Lasati-ne sa ne facem treaba!

11:40, 12.04.2024 - Alexandru Rafila descinde la 'spitalul groazei' din București, unde au fost zeci de morți suspecte - Ministrul a rabufnit: Lasati-ne sa ne facem treaba!Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila a declarat vineri, inainte de vizita la Spitalul Clinic de Urgenta Sf.

Ancheta la Spitalul Sf. Pantelimon din Capitala. Val de „morti suspecte” in sectia ATI/Dezvaluiri inspaimantatoare

15:45, 11.04.2024 - Sunt suspiciuni foarte grave ce urmeaza sa faca subiectul unei anchete menite sa lamureasca situația sesizata la un spital din București, fiind vorba, din cate se pare, despre un val de morti suspecte la sectia de Anestezie si Terapie Intensiva (ATI) a unitații spitalicești situate in Sectorul 2 al…

Morți suspecte la Terapie Intensiva. Ancheta la un spital din București

15:40, 11.04.2024 - Sunt anchete de amploare la spitalul Sfantul Pantelimon din București, in urma unor acuzații privind moartea unor pacienți de la Terapie Intensiva. Aceștia ar fi primit tratament in doze mult sub necesar, ceea ce a dus la moartea lor, acuza medici din spital.

Val de morți suspecte la Spitalul Sf. Pantelimon din București. Ministrul Sanatații trimite Corpul de Control

14:40, 11.04.2024 - Ministrul Sanatații, Alexandru Rafila, a declarat pentru Antena 3 ca va trimite Corpul de Control sa verifice daca se confirma sau nu un val de morți suspecte la secția de Terapie Intensiva a Spitalului Sf. Pantelimon din Sectorul 2 al Capitalei, a transmis miercuri postul de televiziune.

Morți suspecte la Timisoara! O studenta a fost gasita moarta in locuinta unde statea cu chirie. Un alt barbat, decedat in fata unui bloc

21:35, 22.03.2024 - Morți suspecte la Timisoara! O studenta a fost gasita moarta in locuinta unde statea cu chirie. Un alt barbat, decedat in fata unui blocO studenta la o facultate din Timisoara a fost gasita moarta, vineri, de colegele impreuna cu care a inchiriat un apartament in zona Garii de Nord, iar intr-un incident…

O femeie a murit la bordul unui avion, dupa ce i s-a facut rau. O autopsie va fi efectuata pentru a determina cauza decesului

22:35, 01.03.2024 - O situație neașteptata a avut loc, de curand, in timpul unui zbor American Airlines din Republica Dominicana, dupa ce unei femei i s-a facut rau. Acum, dupa decesul acesteia, o autopsie va fi efectuata pentru a determina cauza morții.

Trupul lui Aleksei Navalnii, pazit la morga de politisti. Inca nu a fost efectuata autopsia

15:10, 18.02.2024 - Jurnalistii de la Novaya Gazeta Europe au reusit, dupa 48 de ore de la anuntul mortii lui Aleksei Navalnii, sa depisteze locul in care a fost dus trupul neinsufletit al rivalului lui Vladimir Putin. Corpul lui Navalnii a fost dus la o morga, acolo unde este pazit de politisti, in timp ce medicii au…


Ce parere ai despre aceasta stire?