Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Numărul persoanelor decedate în urma alunecărilor de teren produse în Indonezia a crescut la 13

Publicat:

Numarul persoanelor decedate in urma unor alunecari de teren produse intr-un sat din provincia Java de Vest din Indonezia a crescut duminica la 13, au anuntat autoritatile locale, citate de Xinhua.

Bilantul precedent, anuntat in urma unei alunecari de teren declansata in cursul noptii de sambata spre duminica, indica 11 morti si 18 raniti, potrivit agerpres.ro.

Citește și: , despre noua tulpina de coronavirus: Inseamna un impact mai serios pe sistemul sanitar

"Echipa de interventie a gasit alte doua victime, care au murit in alunecari de teren, numarul persoanelor

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie fara margini: Peste 100 de morți, in urma unei alunecari de teren

08:45, 24.05.2024 -  Peste 100 de persoane ar fi murit intr-o alunecare de teren care s-a produs vineri intr-o zona izolata din Papua Noua Guinee, a anuntat televiziunea ABC din Australia, relateaza Associated Press.Alunecarea de teren ar fi lovit satul Kaokalam din provincia Enga, la aproximativ 600 de kilometri nord-vest…

Inundații in Indonezia: 35 de persoane inca disparute in urma alunecarilor de teren din Sumatra

11:45, 15.05.2024 - Continua cautarile a inca 35 de persoane disparute in urma inundațiilor și alunecarilor de teren din provincia indoneziana Sumatra de Vest. Bilanțul victimelor dezastrului din weekend a crescut la 58 de morți, scrie Reuters, potrivit Mediafax.

Indonezia: Mii de persoane au fost evacuate in urma eruptiei vulcanului Ruang VIDEO

20:35, 04.05.2024 - Mii de persoane au fost evacuate de la inceputul intrarii in eruptie a vulcanului Muntele Ruang, situat in partea nordica a insulei indoneziene Sulawesi, transmite sambata agentia Xinhua, citata de Agerpres.

15 morți in Indonezia, unde ploile au provocat inundații și alunecari de teren

11:00, 04.05.2024 - Cel putin 15 persoane si-au pierdut viata in centrul Indoneziei in urma alunecarilor de teren si a inundatiilor care au maturat zeci de case si au avariat mai multe drumuri, a anuntat sambata Agentia nationala pentru managementul dezastrelor.

Bilanț negru: 14 decese ca urmare a inundațiilor și alunecarilor de teren de pe insula indoneziana Sulawesi

07:55, 04.05.2024 - 14 persoane au murit in urma inundațiilor și a alunecarilor de teren care au lovit insula indoneziana Sulawesi. Peste 1.000 de case au fost afectate, 42 dintre ele fiind maturate din temelii, informeaza Mediafax.

`Este important sa avem psihologi buni, mie terapia mi-a salvat viata`, spune Richarlison

16:05, 20.03.2024 - Atacantul brazilian Richarlison a declarat marti ca terapia l-a ajutat sa-si recupereze bunastarea mentala dupa o perioada tulbure pe teren si in afara lui, scrie Xinhua, potrivit Agerpres. Richarlison (26 ani), jucator la Tottenham unde este coechipier cu romanul Radu Dragusin, a facut aceste comentarii…

Andrei Caramitru profețește sfarșitul UE: Cand se intampla așa ceva - inseamna faliment și/sau razboi

22:20, 12.03.2024 - Andrei Caramitru profețește sfarșitul Uniunii Europene. Acesta spune ca Europa nu mai produce nimic care sa o mențina competitiva din punct de vedere economic. SUA și China ofera sevicii și produse mult mai bune și ieftine, grație resurselor mai ieftine de energie. Cand se intampla asta, e pericol de…

Aeroportul din Bali, inchis timp de 24 de ore cu ocazia Zilei Tacerii

16:05, 07.03.2024 - Aeroportul international Ngurah Rai din Bali, o insula turistica din Indonezia, va fi inchis de Ziua Tacerii (Nyepi Day), la 11 martie, timp de 24 de ore, incepand de la ora locala 06:00, transmite miercuri agentia Xinhua, potrivit Agerpres. "Aeroportul va fi inchis, luminile vor fi stinse. Duminica…


Ce parere ai despre aceasta stire?