Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nu mai pune unt, ulei sau margarină la cozonac. Ingredientul care îl face fraged și cu crustă crocantă

Publicat:

Romania se poate mandri cu o mulțime de preparate tradiționale. Printre acestea se numara și cozonacul. Insa, o buna parte din gospodine intampina dificultați in ceea ce privește realizarea acestuia. Iata ce trebuie sa adaugi in aluatul de cozonac, ca acesta sa iasa fraged și pufos. Ce trebuie sa faci pentru a obține un cozonac […] The post Nu mai pune unt, ulei sau margarina la cozonac. Ingredientul care il face fraged și cu crusta crocanta appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum sa prajești peștele ca sa aiba o crusta crocanta și gustoasa. Ce sa pui neaparat in aluat, va avea un gust divin

10:25, 26.04.2024 - Peștele este unul dintre cele mai iubite tipuri de carne, ce poate fi gatit intr-o mulțime de feluri. Printre favorite se numara cel prajit, care este ușor de preparat și foarte gustos. Daca vrei sa iasa ca la carte și sa obții o crusta crocanta, afla ce trebuie sa pui in aluat. Ingredientul-minune…

Ce sa faci cu chiftelele inainte de a le pune in tigaie, la prajit. Asa raman legate si prind o crusta aurie si crocanta

19:25, 22.04.2024 - Gustoase, pufoase, fragede, sunt un adevarat rasfaț pentru papilele gustative. Cu toate ca rețeta nu este dificila și poate fi modificata in numeroase feluri, in funcție de preferințele fiecaruia, exista un truc universal ce te ajuta sa obții cele mai bune rezultate. Afla, din randurile de mai jos,…

Placinta italiana pentru Paște. Ingredientul deosebit cu care sa ungi crusta pentru a fi savuroasa

23:45, 16.04.2024 - Vei avea nevoie de puțina rabdare, cateva ore libere și dorința de a-ți rasfața familia și musafirii cu un preparat spectaculos: placinta italiana pentru Paște. Afla, din randurile de mai jos, care este ingredientul deosebit cu care sa ungi crusta pentru a fi savuroasa. Rețeta placinta italiana pentru…

Cu ce sa amesteci malaiul inainte de a praji pestele. Va avea o crusta crocanta si aurie, fix ca la restaurant

14:55, 31.03.2024 - Secretele unui preparat savuros. Playtech Știri iți explica cu ce ingredient sa amesteci malaiul pentru pește, in așa fel incat sa obții o crusta crocanta și aurie a carnii. Rezultatul va mulțumi pe toata lumea. Cum sa prepari pește prajit ca la restaurant Peștele prajit, cu crusta aurie frumoasa și…

Nu mai pune margarina in piureul de post! Ingredientul care il face gustos, asa faceau gospodinele pe vremea lui Ceausescu

14:45, 21.03.2024 - Nu mai pune margarina in compoziția de tuberculi fierți! Poți apela la ingredientul pe care il foloseau gospodinele din Romania pe vremea lui Nicolae Ceaușescu pentru a oferi aroma preparatului. Cum trebuie sa procedezi ca sa pregatești piure de post ca in comunism. Piureul de cartofi, o mancare de…

Iohannis l-a primit la Cotroceni pe principalul opozant al aderarii Romaniei la Schengen. Karl Nehammer: „Miza e uriasa”

13:36, 07.03.2024 - Tensiunile dintre Austria și Romania au ajuns la cote inalte, mai ales dupa votul impotriva aderarii statului roman la spațiul Schengen. Dar, sperand ca va reuși sa-l induplece, Klaus Iohannis a ales calea diplomativa, astfel ca astazi l-a primit la Cotroceni pe principalul opozant al aderarii Romaniei…

Andreea Mantea nu mai face tratament pentru boala autoimuna de care sufera. Doar se roaga: ‘Cred in Divinitate’

08:55, 21.02.2024 - Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din Romania. Atunci cand apare pe sticla este mereu radianta și plina de carisma, dar in realitate, vedeta de la Kanal D se confrunta de ani buni cu probleme de sanatate. Recent, ea și-a deschis sufletul și a vorbit deschis despre boala…


Ce parere ai despre aceasta stire?