Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum să prăjești peștele ca să aibă o crustă crocantă și gustoasă. Ce să pui neapărat în aluat, va avea un gust divin

Publicat:
Cum să prăjești peștele ca să aibă o crustă crocantă și gustoasă. Ce să pui neapărat în aluat, va avea un gust divin

Peștele este unul dintre cele mai iubite tipuri de carne, ce poate fi gatit intr-o mulțime de feluri. Printre favorite se numara cel prajit, care este ușor de preparat și foarte gustos. Daca vrei sa iasa ca la carte și sa obții o crusta crocanta, afla ce trebuie sa pui in aluat. Ingredientul-minune pentru peștele […] The post Cum sa prajești peștele ca sa aiba o crusta crocanta și gustoasa. Ce sa pui neaparat in aluat, va avea un gust divin appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol si foto: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tocanița de miel cu gust divin. Ingredientul special pe care il adauga in ea gospodinele din Ardeal

13:26, 02.05.2024 - Mielul este nelipsit de pe masa romanilor de Paște, mai ales pentru ca e versatil și poate fi pregatit intr-o mulțime de moduri. Printre cele mai celebre preparate este tocanița de miel, pentru care avem cea mai tare rețeta. Ce ingredient special se adauga, astfel incat sa iasa ca in Ardeal. Cum faci…

Cum sa faci pasca de Paște exact ca la patiserie. Ce sa adaugi la final in aluat ca sa iasa aurie și gustoasa

12:41, 29.04.2024 - Pe langa cozonaci, mai exista un desert ce nu lipsește de pe mesele romanilor la cea mai importanta sarbatoare creștina din an. Daca vrei sa oferi musafirilor și familiei un preparat delicios, un adevarat rasfaț pentru papilele gustative, afla, din randurile de mai jos, cum sa faci pasca de Paște exact…

Ce sa faci neaparat cu carnea de miel inainte de a o baga la cuptor. Secretul care ii da gust special și crusta aurie

12:50, 26.04.2024 - Mielul este vedeta de Paște și nu lipsește de pe mesele romanilor. Poți da naștere unor preparate de-a dreptul speciale cu ajutorul acestui tip de carne care, insa, nu se gatește deloc ușor. Daca optezi sa o bagi la cuptor și vrei sa iasa frageda și bine rumenita, afla ce trebuie sa faci cu ea […] The…

Cat se ține pasca fara aluat in cuptor. Sorin Bontea te invața cum sa-ți iasa pufoasa și cu o crusta aurie

14:40, 25.04.2024 - Chef Sorin Bontea le-a impartașit romanilor o rețeta deosebita de pasca fara aluat, perfecta pentru a fi pregatita inainte de sarbatorile pascale. Lista ingredientelor de care ai nevoie și modul de preparare. Cum trebuie sa procedezi pentru a pregati un desert pufos, cu crusta aurie. Pasca fara aluat.…

Secretul ca sa nu faci fum in casa cand prajești pește. Așa procedeaza marii bucatari la restaurant

14:51, 24.04.2024 - Peștele prajit este un preparat foarte delicios și ravnit de mulți in aceasta perioada, avand in vedere ca mulți creștini respecta postul Paștelui. De multe ori iese foarte mult fum atunci cand prajim peștele, dar exista un mic truc prin care putem scapa de aceasta problema. Cum se prajește corect peștele…

Ce sa pui in aluatul de gogoși de post pentru un gust divin. Ingredientul secret care inlocuiește oul

13:50, 12.04.2024 - Doar pentru ca alegi sa respecți restricțiile alimentare impuse in perioadele ce preced marile sarbatori creștine, nu inseamna ca trebuie sa renunți la micile placeri culinare, ci doar sa faci unele modificari. Afla, din randurile de mai jos, ce sa pui in aluatul de gogoși de post pentru un gust divin.…

Cu ce sa amesteci malaiul inainte de a praji pestele. Va avea o crusta crocanta si aurie, fix ca la restaurant

14:55, 31.03.2024 - Secretele unui preparat savuros. Playtech Știri iți explica cu ce ingredient sa amesteci malaiul pentru pește, in așa fel incat sa obții o crusta crocanta și aurie a carnii. Rezultatul va mulțumi pe toata lumea. Cum sa prepari pește prajit ca la restaurant Peștele prajit, cu crusta aurie frumoasa și…

Cum faci cel mai bun spanac de post. Ingredientul secret care ii da un gust divin

19:10, 20.03.2024 - Pe toata perioada postului, gospodinele iscusite evita sa gateasca mancaruri de dulce. In aceasta perioada, cel mai cautat este spanacul, pentru ca se gatește ușor și simplu și se regasește printre preferințele tuturor romanilor. In continuare va aratam, pas cu pas, cum faceți cel mai bun spanac de…


Ce parere ai despre aceasta stire?