Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nouă răniți în trei accidente în Olt. O mamă și doi copii, printre victime

Publicat:

Mai multe evenimente rutiere s-au petrecut, vineri, 27 ianuarie 2023, pe drumurile din județul Olt. Șase persoane au fost ranite in doua accidente inregistrate doar in ultimele ore, printre victime fiind și o mama cu doi copii.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

19 copii raniți in Gaza vor fi aduși la spitale din Romania. Cei mai mulți vor fi luați din Cisiordania

12:55, 16.05.2024 - 19 copii palestinieni, raniți in atacurile armatei israeliene din Fașia Gaza, vor fi tratați in Romania. Ei vor fi aduși cu avioane militare și internați de urgența in spitalele din București.

Doi copii de 16 ani, raniți in accidentul de la Magdacești, internați la IMC: Care este starea lor

15:50, 11.04.2024 - In urma acidentului grav de la Magdacești care a avut loc in dimineața zilei de astazi, 11 aprilie, 16 persoane au fost transportate la spital. Doi dintre aceștia sunt minori și au fost internați in stare grava la Institutul Mamei și Copilului.

Imagini de la eveniment: Doi copii raniti de un sofer baut, in urma unui accident rutier in Arsa. Detalii de la IPJ Constanta (FOTO+VIDEO)

10:15, 02.04.2024 - Un accident rutier grav s a produs la data de 1 aprilie 2024, pe strada Mihai Eminescu din satul Arsa, judetul Constanta. Doi copii au fost raniti in urma impactului. Azi, 02 aprilie, IPJ Constanta vine cu precizari. Oficial de la IPJ Constanta La data de 1 aprilie a.c., in jurul orei 14.40, politisti…

Accident cu patru victime la Vaslui. Doi copii au fost raniți, șoferul a ramas blocat in mașina

17:01, 15.03.2024 - Accidentul rutier s-a produs pentru ca șoferul a adormit la volan, iar mașina a cazut intr-un șanț de pe marginea drumului. Cei doi copii raniți acuzau dureri in zona coloanei vertebrale și la membrele superioare.

Zelenski prezinta bilanțul victimelor atacului din Kryvyi Rih: Trei morți și 38 de raniți, intre care 9 copii

00:50, 13.03.2024 - Cel putin trei persoane au fost ucise si 38 au fost ranite, intre care copii, intr-un atac rusesc care a lovit marti un bloc de apartamente din orasul Kryvyi Rih, centrul Ucrainei, transmit autoritatile ucrainene, potrivit themoscowtimes.com.

Patru copii raniți in accidente, chiar de 8 Martie

15:05, 08.03.2024 - Patru copii și o tanara au fost raniți astazi, in Bistrița-Nasaud, in urma a doua accidente rutiere. Unul s-a produs in Beclean, iar celalalt in Anieș. Doua echipaje SAJ Bistrița-Nasaud și un echipaj de prim ajutor SMURD, alaturi de un echipaj de pompieri pentru asigurarea masurilor specifice, au intervenit…

Un sofer s-a infipt in masina unui tanar in Razvad, Dambovița. Din cei cinci raniti, doi sunt copii

16:35, 25.02.2024 - Cinci persoane, intre care doi copii, au fost ranite duminica in urma unui accident care s-a produs in localiltatea Razvad, județul Dambovița. Salvatorii din cadrul ISU Damboița au intervenit in cazul unui eveniment rutier in localitatea Razvad cu o autospeciala de stingere cu modul de descarcerare,…

Doi adulți și doi copii, raniți intr-un accident pe DN 1

09:40, 22.02.2024 - Doi adulți și doi copii au fost raniți, in aceasta dimineața, intr-un accident rutier petrecut pe DN 1, in apropiere de orașul Brașov. Doua mașini au fost implicate in accident. Coliziunea a avut loc pe DN1, la kilometrul 155, in localitatea Timișu de Jos din județul Brașov Patru persoane au fost ranite…

Cuvinte cheie:

copii raniti victime olt accidente

Ce parere ai despre aceasta stire?