Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Coreea de Nord declară că îşi va întări capacităţile sale de descurajare nucleară, după un test subcritic al SUA

Publicat:
Coreea de Nord declară că îşi va întări capacităţile sale de descurajare nucleară, după un test subcritic al SUA

Coreea de Nord a transmis luni ca recentul test nuclear subcritic intreprins de SUA adauga noi tensiuni in cursa internationala a inarmarii nucleare si ca Phenianul va lua masurile necesare pentru a-si imbunatati capacitatile de descurajare nucleara, informeaza Reuters, care citeaza agentia de stat KCNA, potrivit Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Incident bizar. Coreea de Nord trimite gunoaie cu balonul in Coreea de Sud VIDEO

14:05, 21.07.2024 - Coreea de Nord a trimis duminica baloane pline cu gunoi inspre Coreea de Sud, a declarat armata sud-coreeana, declarand ca va raspunde cu transmisiuni ”pe scara larga” de propaganda si emisiuni prin difuzoare, transmite Reuters.Armata sud-coreeana a spus ca actiunile Nordului, care maresc tensiunile…

'Cea mai grava amenintare la adresa pacii si securitatii globale' Phenianul critica NATO și denunța summitul de la Washington

20:25, 13.07.2024 - Coreea de Nord a declarat sambata ca "denunta cu cea mai mare fermitate" Declaratia finala a summitului NATO de la Washington, care acuza Phenianul ca ajuta Rusia in razboiul impotriva Ucrainei, precum si eforturile SUA de a extinde NATO si aliantele cu tarile asiatice, relateaza Reuters, citat de news.ro.

Coreea de Nord critica dur NATO și SUA dupa summitul de la Washington: „Sunt cea mai grava amenintare la adresa pacii globale”

17:30, 13.07.2024 - Coreea de Nord a denuntat sambata „in cel mai puternic mod” o declaratie a NATO care acuza Phenianul ca ajuta Rusia in razboiul impotriva Ucrainei si a criticat eforturile SUA de a-si extinde legaturile cu Alianta Nord-Atlantica si tarile asiatice, relateaza Reuters.

NATO isi va intari capacitațile nucleare, anunța Jens Stoltenberg

21:15, 12.06.2024 - Statele membre ale Organizatiei Tratatului Atlanticului de Nord isi vor intensifica actiunile impotriva tentativelor ruse de a destabiliza tarile organizatiei, a declarat miercuri secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, informeaza Reuters.

Coreea de Sud acuza Phenianul ca trimite baloane uriașe cu gunoi și excremente peste localitațile de la granița

07:40, 29.05.2024 - Coreea de Sud si-a avertizat locuitorii din apropierea granitei cu Coreea de Nord sa fie atenți dupa ce in presa au aparut relatari conform carora au fost detectate peste 90 de baloane care transportau diverse obiecte, inclusiv ceea ce parea a fi gunoi si excremente, potrivit Reuters.

Coreea de Nord spune ca declarația nucleara emisa de China, Japonia și Coreea de Sud ii incalca grav suveranitatea. „Este o bataie de joc și o inșelatorie...”

17:15, 28.05.2024 - Luni, dupa ce la Seul, in cadrul unui summit tripartit, China, Japonia și Coreea de Sud au discutat despre programul de inarmare nucleara al Coreei de Nord, Phenianul a anunțat ca intenționeaza sa lanseze un alt satelit de spionaj in zilele urmatoare.

Coreea de Nord amenința ca va lua masuri, dupa un test nuclear subcritic efectuat de SUA

11:50, 20.05.2024 - Coreea de Nord a transmis luni ca recentul test nuclear subcritic intreprins de SUA adauga noi tensiuni in cursa internationala a inarmarii nucleare si ca Phenianul va lua masurile necesare pentru a-si imbunatati capacitatile de descurajare nucleara. 

Slovacia vrea sa-si extinda capacitatile de energie nucleara

21:10, 13.05.2024 - Guvernul slovac ia in considerare construirea unei noi unitati nucleare, cu o capacitate de pana la 1,2 gigawati (GW), si ar putea lua o decizie la reuniunea de miercuri, a anuntat premierul Robert Fico, transmite Reuters. Decizia va reprezenta o baza pentru masuri concrete in vederea pregatirii proiectului,…


Ce parere ai despre aceasta stire?