Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

"Nimeni nu se aştepta ca umilul creion să aducă o revoluţie în ştiinţă"

Publicat:

Cele mari companii de tehnologie din lume abia asteapta sa puna mana pe el, pentru ca va rezolva cele mai mari probleme de design cu care se confrunta gigantii din industria telefoanelor mobile. si un look inimaginabil.

Cu el, smartphone-urile pliabile vor deveni normalitate. Mai mult, va fi capabil sa livreze internet pe telefoanele inteligente de 100 de ori mai rapid decat astazi.

Inca de la descoperirea sa, in 2004, grafenul a fost privit ca o minune naturala, un material care ne va transforma radical viata in secolul 21. Proprietatile sale uimitoare starnesc entuziasmul si…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Un cercetator franco-canadian recompensat cu ”Oscarul pentru știința” pentru tratamentul science-fiction contra cancerului

00:15, 15.04.2024 - Michel Sadelain, inginer genetician franco-canadian, a primit un ”Oscar pentru știința”, pentru cercetarile sale care au facut posibila programarea celulelor sistemului imunitar pentru a lupta impotriva cancerului. Cercetatorul a fost distins cu Premiul Breakthrough – un Oscar pentru știința – in cadrul…

Competitia de comunicare pentru tineri cercetatori, Games of Science 2024, la Universitatea Ovidius din Constanta

16:50, 04.04.2024 - La Universitatea Ovidius din Constanta UOC are loc, in perioada 4 5 aprilie 2024, competitia "Games of Science", care promoveaza stiinta pe intelesul tuturor si care ofera acces tinerilor cercetatori la training uri de comunicare publica si la o comunitate de oameni de stiinta si sustinatori ai stiintei…

Oamenii de știința au reușit sa elimine virusul HIV din celule folosind editarea genetica

01:05, 22.03.2024 - Cercetatorii au eliminat HIV din celule in laborator, succes care ofera sperante pentru un tratament, informeaza DPA, conform Agerpres. Utilizand o tehnologie de editare genetica denumita Crispr-Cas, care a castigat premiul Nobel in 2020, oamenii de stiinta au reusit sa tinteasca ADN-ul HIV, indepartand…

BES ROMANIA – 25 de anotimpuri ale frumusetii

00:21, 22.03.2024 - • De un sfert de secol pe harta internaționala a marilor branduri • Luni, 25 martie, in Sala Coloanelor din Palatul Culturii – dubla sarbatoare „de argint”: excelența și mecenat • Fondatoarea și directorul general Martha Maria Mocanu: Verbul succesului in afaceri este „a acționa” Luiza Radulescu Pintilie…

Descoperirea secolului: Oamenii de știința anunța eliminarea HIV cu ajutorul tehnologiei CRISPR

12:05, 21.03.2024 - Utilizand tehnologia premiata cu Nobel, CRISPR, cercetatorii au eliminat virusul HIV din celulele infectate, marcand un pas uriaș catre eradicarea bolii. The post Descoperirea secolului: Oamenii de știința anunța eliminarea HIV cu ajutorul tehnologiei CRISPR first appeared on Informatia Zilei .

Primele teste de performanța cu Galaxy A55. Cat de puternic este fața de A54

11:00, 04.03.2024 - Chiar daca la suprafața nu pare ca Galaxy A55 este un upgrade major, design-ul și componentele interne fiind similare cu cele ale modelului A54, se pare ca chipset-ul intern primește un aport important de performanța. Au aparut primele teste de performanța in baza de date GeekBench, dar și primele teste…

Mama tuturor dietelor. Ce este Postul intermitent și de ce rezultatele sunt cu adevarat vizibile

02:05, 22.02.2024 - Mama tuturor dietelor. Ce este Postul intermitent și de ce rezultatele sunt cu adevarat vizibilePostul intermitent este din ce in ce mai popular. Deși in realitate, subliniaza experții, el este mai degraba un tipar alimentar decat o dieta. Spre deosebire de alte diete mai complicate, postul…

Oamenii de știința din Japonia au realizat un experiment și au dezvaluit cum sa devii mai deștept in 3 minute

05:11, 18.02.2024 - Un studiu realizat de specialiști de la Universitatea Tsukuba din Japonia face lumina in ceea ce privește relația dintre muzica și activitatea de mișcare și funcția creierului. Rezultatele, publicate in revista IBRO Neuroscience, indica faptul ca doar citeva minute de dans pe muzica ritmata pot imbunatați…


Ce parere ai despre aceasta stire?