Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un cercetător franco-canadian recompensat cu ”Oscarul pentru știință” pentru tratamentul science-fiction contra cancerului

Publicat:
Un cercetător franco-canadian recompensat cu ”Oscarul pentru știință” pentru tratamentul science-fiction contra cancerului

, inginer genetician franco-canadian, a primit un ”Oscar pentru știința”, pentru cercetarile sale care au facut posibila programarea celulelor sistemului imunitar pentru a lupta impotriva cancerului. Cercetatorul a fost distins cu – un Oscar pentru știința – in cadrul unei ceremonii recente de la , care a reunit personalitați din tehnologie […] The post Un cercetator franco-canadian recompensat cu ”Oscarul pentru știința” pentru tratamentul science-fiction contra cancerului appeared first on Puterea.ro .

Citeste articolul mai departe pe puterea.ro…  

Sursa articol si foto: puterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Palatul Buckingham, prima reacție dupa ce s-a zvonit ca Regele Charles e din ce in ce mai rau

21:15, 26.04.2024 - Regele Charles iși va relua indatoririle publice dupa progresele inregistrate in tratamentul impotriva cancerului.   Regele Charles al Marii Britanii va relua treptat angajamentele publice in urmatoarele saptamani, dupa ce a facut progrese incurajatoare in tratamentul impotriva cancerului, a anunța…

Primele vaccinuri ARN mesager impotriva cancerului sunt testate la Londra: „Este o forma de terapie personalizata”

21:05, 26.04.2024 - Un vaccin personalizat impotriva cancerului, cu tehnologie de tip ARN mesager, este testat pe oameni, in premiera, in aceste zile la Londra. Experții spun ca acesta ar putea fi „un moment de cotitura” in efortul de a vindeca permanent cancerul, relateaza The Guardian. Melanomul, tipul de cancer pentru…

Primul vaccin ARNm contra cancerului, in ultima faza de testare

15:25, 26.04.2024 - Primul vaccin ARN mesager personalizat contra melanomului  –care are capacitatea de a stopa și cancerele pulmonar, de vezica urinara și renal – este in studiu clinic de faza a 3-a,  la nivel internațional, transmit agențiile de presa. Aceasta este ultima etapa de testare a vaccinului și este coordonata…

Premiile Oscar 2024. „Oppenheimer” a dominat gala, caștigand sapte statuete: Cillian Murphy si Emma Stone - cei mai buni actori

08:15, 11.03.2024 - ​Drama Oppenheimer este marea castigatoare a premiilor Oscar de anul acesta. Din 13 nominalizari, pelicula a obtinut sapte trofee. Emma Stone si Cillian Murphy au primit Oscarul pentru cea mai buna actrita si cel mai bun actor in rolurile principale. A 96-a gala de decernare a premiilor, care s-a desfasurat,…

Revoluția AI face victime: Clona perfecta a unei studente ucrainence promoveaza dragostea pentru China și Rusia

10:55, 05.03.2024 - O studenta din Ucraina, Olga Loek, a descoperit cu stupoare ca imaginea ei este utilizata fara permisiune pentru a genera avatare AI pe diverse platforme de socializare din China. Aceste avatare AI promoveaza dragostea fața de China și Rusia , impreuna cu produsele lor. Olga și-a descoperit intamplator…

O terapie noua contra cancerului pulmonar, aprobata in SUA

22:00, 03.03.2024 - O terapie noua, conceputa de Johnson & Johnson, combinata cu alte chimioterapii,  pentru tratamentul de prima linie al unui tip de cancer pulmonar a fost aprobata in SUA, transmite Reuters.  Food and Drug Administration (FDA), autoritatea de reglementare in domeniul sanatații din Statele Unite, a aprobat…

De ce aspirina ar trebui integrata in tratamentul contra cancerului

07:00, 18.02.2024 - Aspirina  ar putea juca un rol major in tratamentul contra cancerului, susțin cercetatorii de la Universitatea Cardiff, in urma unei ample analize. Se știe ca aspirina este un medicament antiinflamator foarte folosit. Meta-analiza – publicata in British Journal of Cancer – se bazeaza pe 118 studii,…

In curand, o proba de saliva ar fi suficienta pentru depistarea cancerului

22:40, 15.02.2024 - Cu numai un eșantion de saliva sau de sange, cercetatorii de la Universitatea Goteborg susțin ca vor putea depista cancerul in faze incipiente. Autorul principal al studiului spune ca testele clinice cu eșantione de saliva sau de sange vor demara in urmatorii 4-5 ani.   Adesea, diagnosticul de cancer…


Ce parere ai despre aceasta stire?