Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Necăjiţi şi plini de durere! Victimele ploilor abundente spun că pagubele se ridică la zeci de mii de lei

Publicat:

Zeci de gospodarii au fost inundate in raionul Criuleni, in urma ploii de ieri. Apele au ajuns in beciuri si gradini, au distrus recolta si au ucis zeci de pasari domestice.

Cel putin 12 gospodari si un restaurant din satul Magdacesti au avut de suferit.

"Salvatorii au fost apelați in jurul orelor 18:00. Mai mult de 30 de persoane au fost antrenate pentru evacuarea apei. Apa practic a intrat in sala de nunți. Mobila nu este afectata", a spus seful Direcției Municipale a Situațiilor Excepționale, .

Oamenii spun ca ploaia de doar 10 minute a inundat totul:

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Piese auto de 6 mil. lei, aduse ilegal in țara din UE si Marea Britanie: Patru barbați, unul dintre care vizat deja intr-un dosar cu masini furate, luați pe sus de procurori

10:35, 02.05.2024 - Oamenii legii anunța deconspirarea unei scheme de contrabanda cu piese auto din UE și Marea Britanie, in valoare de circa 6.000.000 lei. Cantitațile impunatoare au fost ridicate urmare a peste 10 percheziții desfașurate in Anenii Noi, Chișinau, Criuleni, Orhei și Ungheni.

(video) Accidentul de la Magdacești, cu 16 raniți: Momentul in care camionul intra in microbuzul oprit la zebra și-l proiecteaza intr-un gard

15:15, 11.04.2024 - Momentul accidentului din localitatea Magdacești, din raionul Criuleni, produs in dimineața zilei de astazi, 11 aprilie, dintre un camion și un microbuz de ruta, soldat cu 16 raniți, a fost filmat de camerele de supraveghere. Imaginile video au fost publicate de tv8.md .

Locul din Romania unde oamenii merg pentru a se vindeca. Pare a fi scos din basme

16:35, 06.04.2024 - In Romania se pot regasi o mulțime de locuri de poveste. O stațiune balneara cu arhitectura de vis atrage numeroși turiști anual datorita proprietaților binefacatoare. Apele sunt cunoscute pentru conținutul bogat in minerale, fiind ideale pentru tratarea afecțiunilor.

Carnea de piton, aliment de viitor

13:25, 18.03.2024 - Preparatele din carne de piton ar putea deveni intr-un viitor apropiat o mancare ca oricare alta. Inclusiv in Romania. Oamenii de știința de la Universitatea Macquarie din Australia au propus creșterea pitonilor pe post de  animale pentru hrana oamenilor pentru a imbunatați securitatea alimentara. Potrivit…

MicroImprumut - Impreuna pentru o noua colaborare in afaceri de succes! Susținem oamenii muncitori și responsabili ai Moldovei.

12:50, 12.03.2024 - MicroImprumut ințelege ca fiecare afacere are diferite etape de dezvoltare, și mai ales la etapa de inițiere. De aceea ne-am propus sa fim impreuna in orice etapa de business pentru afacerile din raioanele Anenii Noi, Criuleni, Dubasari, Ialoveni, Strașeni și municipiul Chișinau.

Doljeni exploatati prin munca in Spania

05:00, 04.03.2024 - Trei persoane de origine romana au fost retinute de Politia Nationala din Spania, pentru trafic de persoane, extorcare, constituire de grupare infractionala si infractiuni impotriva drepturilor lucratorilor. Potrivit oamenilor legii, suspectii au exploatat prin munca patru persoane din Dolj si Teleorman.…

Cinci morți in tragedia de la supermarketul din Italia – cei doi romani sunt in stare grava

21:50, 18.02.2024 - Salvatorii italieni au confirmat moartea celui de-al cincilea muncitor, in urma dezastrului care a avut loc pe șantierul unui supermarket din Florența. Presa italiana a declarat ca victimele sunt un italian, trei marocani și un tunisian. Autoritatile au proclamat sambata zi de doliu in orasul Florenta…

Țeapa imobiliara Parc Residence Alba. Oamenii inșelați cer justiției sa faca dreptate. Cum erau alese victimele VIDEO

14:56, 15.02.2024 - Victimele afacerii Parc Residence Alpha din Alba Iulia, care se profileaza a fi una dintre cele mai mari inșelaciuni imobiliare din Romania ultimilor ani, au ieșit in strada. Peste 20 de persoane au protestat in fața sediului parchetelor din Alba Iulia.


Ce parere ai despre aceasta stire?