Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nebunie în Anglia: prețurile locuințelor cresc în cel mai rapid ritm din ultimii 17 ani

Publicat:

Preturile caselor din au inregistrat in iunie cea mai mare crestere anuala din ultimii 17 ani, alimentand temerile autoritatilor cu privire la accentuarea diferentelor de avere, potrivit Bloomberg.

Preturile proprietatilor au raportat un plus de 13,4% prin comparatie cu anul trecut, cea mai mare crestere din noiembrie 2004 incoace, ceea ce indica faptul ca avantul obtinut in mai de agentii imobiliari si creditorii ipotecari continua si in perioada verii, spune grupul de constructii , informeaza Mediafax.

Dupa 16 luni de perioade de lockdown,…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dumitru Dragomir a distrus 4 jucatori, inainte de FCSB - Rapid: „El e operat de reflexe”

19:05, 20.04.2024 - Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a criticat dur 4 jucatori de la Rapid. Dragomir i-a luat pe rand pe Djokovic, Rrahmani, Burmaz și Emmers. Daca primul va pleca la vara din Giulești, ceilalți 3 sunt jucatori importanți pentru Rapid. Dumitru Dragomir a criticat 4 jucatori de la Rapid „Djokovic…

Primaria Pitești a ajuns la un click distanța!

17:10, 17.04.2024 - Primarul Piteștiului, Cristian Gentea: ’’Personal, am incurajat, cu fiecare ocazie, atat cetațenii, cat și companiile private sa foloseasca din ce in ce mai mult instrumentele de digitalizare pe care le-am implementat la nivel de municipalitate! O fac și eu, o face și familia mea și cred cu tarie ca…

Prețurile locuințelor din UE, creștere moderata in ultimul an. Avans substanțial al prețurilor in Europa de Est. Care e situația in Romania?

18:20, 05.04.2024 - Prețurile locuințelor inregistreaza tendințe contradictorii in diverse state ale Uniunii Europene. Daca in Germania prețurile locuințelor au scazut, in zona Europei de Est majorarea este una substanțiala.

Huawei are cel mai rapid ritm de crestere al veniturilor din ultimii patru ani

13:45, 29.03.2024 - Huawei Technologies a inregistrat in 2023 cel mai rapid ritm de crestere a veniturilor din ultimii patru ani, pe fondul redresarii cheltuielilor consumatorilor si profitului obtinut din noile afaceri, cum ar fi componente pentru masini smart, care au ajutat grupul chinez sa depaseasca furtuna creata…

Prețurile locuințelor din Germania au inregistrat cel mai sever declin de la inceputul anilor 2000

15:56, 22.03.2024 - Preturile la apartamentele si casele din Germania au inregistrat anul trecut cel mai sever declin, cel putin de la inceputul mileniului, valoarea acestora scazand in medie cu 8,4% comparativ cu 2022.

Prețurile legumelor și fructelor cresc din prima zi din Postul Paștelui. Care este cauza

20:10, 18.03.2024 - In fiecare an, prețurile legumelor și fructelor cresc la inceput de post. Anul acesta, inceputul de post ortodox coincide cu Saptamana Mare catolica, iar comercianții spun ca acesta este motivul scumpirii.

Inflația scade, prețurile cresc. Serviciile poștale, cele de apa-canal și salubritate, dar și detergenții, in topul scumpirilor din februarie 2024.

14:15, 13.03.2024 - Serviciile postale, cele de apa, canal si salubritate si detergentii se afla in topul scumpirilor inregistrate in februarie 2024, comparativ cu aceeasi luna a anului anterior, potrivit datelor publicate miercuri de Institutul National de Statistica (INS).

Ce se intimpla cu prețurile caselor din Marea Britanie

00:50, 02.02.2024 - Prețurile locuințelor din Marea Britanie au crescut mai mult decit se așteptau economiștii in ianuarie, in contextul atenuarii ratelor mari ale dobinzilor, au aratat miercuri cifrele creditoarei ipotecare Nationwide Building Society. Nationwide a declarat ca prețurile locuințelor in ianuarie au crescut…


Ce parere ai despre aceasta stire?