Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Neatza cu Răzvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei de 1 Decembrie. Ce banc a spus asistenta TV: „În România oricând...”

Publicat:

a spus gluma zilei de 1 Decembrie. Așa cum i-a obișnuit pe colegii sai de la Neatza cu Razvan și Dani, dar și pe telespectatorii de la Antena 1, asistenta TV dezvaluie zilnic banc-uri in emisiune și reușește sa aduca zambetul pe buze tuturor. Iata ce gluma a spus in aceasta dimineața!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma de sezon. Asistenta TV și-a amuzat colegii: „De ce ne grabim catre Sfantul Valentin...”

08:35, 13.02.2024 - Ramona Olaru și-a obișnuit colegii de breasla, dar și telespectatorii cu glumele pe care le spune zilnic in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Asistenta TV a spus și astazi un banc. Colegii ei de breasla au ras copios.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma despre luna iubirii. Ce a transmis asistenta TV: „Va rog frumos...”

08:40, 06.02.2024 - Februarie este luna iubirii, iar Ramona Olaru s-a legat de asta și a facut o gluma in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Iata ce a transmis asistenta TV in aceasta dimineața!

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in emisiune. Ce banc a spus asistenta TV: „De curand m-am...”

08:35, 01.02.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru spune zilnic glume in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Asistenta TV reușește mereu sa le aduca zambetul pe buze colegilor ei, dar și telespectatorilor.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei. Asistenta TV și-a amuzat colegii de breasla: „Daca credeți ca...”

08:20, 23.01.2024 - Ramona Olaru spune zilnic glume tari in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Și in aceasta dimineața a spus un banc cu care a reușit sa le aduca zambetul pe buze colegilor ei de breasla.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru și-a amuzant colegii cu gluma zilei: ”Mi-au spus ca nu sunt capabila de o relație...” / VIDEO

08:46, 22.01.2024 - Ziua de luni incepe cu multa energie la Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru și-a amuzat colegii cu gluma zilei. Asistenta TV nu da niciodata greș cand vine vorba despre acest lucru și știe sa aduca zambetele pe buze in platoul emisiunii.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei. Bancul spus de asistenta TV: „Care e cel mai iubit barbat din lume?”

08:40, 17.01.2024 - Ramona Olaru i-a obișnuit pe telespectatorii de la Antena 1 cu glumele pe care le spune in fiecare dimineața la Neatza cu Razvan și Dani. In aceasta dimineața, asistenta TV a spus un banc despre cel mai iubit și apreciat barbat din intreaga lume. Vedeta a reușit sa le aduca zambetul pe buze colegilor…

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei. Asistenta TV s-a autoironizat: „Abia aștept sa vina Revelionul...”

08:30, 18.12.2023 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru spune zilnic glume la Neatza cu Razvan și Dani și reușește de fiecare data sa le aduca zambetul pe buze tuturor. In ediția din aceasta dimineața, asistenta TV s-a autoironizat. Iata ce banc a dezvaluit vedeta!

Neatza cu Razvan si Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in platou. Ce a dezvaluit asistenta TV din trecutul ei: "Aveam și eu un iubit…”

09:35, 05.12.2023 - In ediția din aceasta dimineața de la Neatza cu Razvan și Dani, Ramona Olaru a fost cea care le-a adus zambetul pe buze colegilor, dupa ce a dezvaluit gluma zilei. Asistenta TV a marturisit detalii din trecutul ei cu privire la relații.


Ce parere ai despre aceasta stire?