Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

"Ne vei lipsi, nu vei fi uitată, oriunde ai fi". Moment emoţionant la UNTOLD, unde DJ Don Diablo i-a dedicat o melodie Alexandrei (VIDEO)

Publicat:

Un moment emoționant a avut loc in timpul concertului susținut de DJ , la UNTOLD, in timpul nopții de sambata spre duminica. El i-a dedicat o piesa , fata ucisa la Caracal.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Moment emoționant la bordul unui avion

22:25, 27.04.2024 - Un moment emoționant a avut loc la bordul unui avion, unde pilotul aeronavei și-a cerut soția, care este insoțitoare de zbor, in casatorie in fața pasagerilor. Inainte ca avionul sa decoleze de pe aeroportul din Varșovia, capitanul a aparut in fața pasagerilor plin de emoții, transmite Noi.md cu referire…

Olimpiu Moruțan, accidentare grava in timpul unui meci. Jucatorul de fotbal va lipsi de pe teren cel puțin 7 luni / FOTO

14:00, 24.04.2024 - Olimpiu Moruțan a suferit o accidentare grava in tmimpul unui meci de fotbal. Jucatorul de fotbal va lipsi de pe teren pentru o perioada de cel puțin 7 luni. Iata ce s-a intamplat cu sportivul!

Sambata, la Antena 1, Ilona și Ristei, moment emotionant la Te cunosc de undeva! „E o mare presiune, ne vor urmari și parintii noștri și vrem sa-i facem mandri”

21:05, 29.03.2024 - Sambata aceasta, cea mai noua gala a transforming show-ului Te cunosc de undeva!, difuzata ȋncepand cu ora 20.00, la Antena 1 le-a adus o provocare de zile mari perechii de artiști formate din Ilona și Ristei. Celor doi, ruleta le-a adus unele dintre cele

Ilona Brezoianu și Florin Ristei, moment emotionant la Te cunosc de undeva! „E o mare presiune, ne vor urmari și parintii noștri”

11:10, 29.03.2024 - Sambata aceasta, cea mai noua gala a transforming show-ului Te cunosc de undeva!, difuzata ȋncepand cu ora 20.00, la Antena 1 le-a adus o provocare de zile mari perechii de artiști formate din Ilona și Ristei.

VIDEO Moment emoționant la WTA Miami - A inceput sa planga dupa ce a caștigat meciul

11:10, 21.03.2024 - Shelby Rogers a obținut de-a lungul carierei victorii in fața mai multor nume importante din circuitul feminin, dar meciul caștigat in fața cehoaicei Linda Fruhvirtova a fost unul foarte special pentru americanca de 31 de ani.

„Legea Alexandra”, inițiativa scrisa „pe genunchi” uitata de inițiatori și ingropata de Guvern

07:01, 12.03.2024 - Este de fapt a doua „lege Alexandra” care ramane la stadiu de propunere. Prima a fost in memoria Alexandrei Maceșanu, adolescenta rapita și ucisa la Caracal, a doua pentru Alexandra Ivanov, tanara de 25 de ani moarta in Maternitatea Botoșani.

Chef Richard Abou Zaki, juratul Chefi la cuțite, despre cel mai emoționant moment din cariera sa: ”Am gatit un meniu de șase feluri pentru Regina Elisabeta a Marii Britanii”

12:30, 05.03.2024 - Chef Richard Abou Zaki, unul dintre cei patru jurați ai noului sezon Chefi la cuțite, care incepe la Antena 1 pe 18 martie, a povestit despre intalnirile memorabile pe care i le-a prilejuit traiectoria lui profesionala remarcabila.

Moment șocant pe scena Teatrului din Botoșani: Un actor a fost impușcat in timpul unei repeteiții

15:10, 09.02.2024 - Un actor a fost impuscat, vineri, pe scena Teatrului din Botosani, in timpul unei repetitii, de un coleg, cu un pistol de tip airsoft. Victima a fost transportata la spital, stabilindu-se ca a suferit rani minore. Polistii au deschis o ancheta.Reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Botosani…


Ce parere ai despre aceasta stire?