Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

NASA va încerca sâmbătă seară, cel devreme la ora 21.17, să lanseze racheta SLS din misiunea Artemis 1

Publicat:

NASA va incerca din nou sa lanseze racheta SLS care va trimite capsula Orion in jurul Lunii, ca parte a misiunii Artemis 1. Agenția spunea ca luni nu a putut lansa din cauza unui senzor defect care indica in mod eronat faptul ca motorul 3 nu s-ar fi racit la temperatura necesara. Lansarea ar trebui sa aiba loc intr-un interval cuprins intre orele 21.17 și 23.17, ora Romaniei (orele 14.17 - 16.17 in Florida).

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ceva ciudat s-a inmplat cu o nava spațiala NASA dupa ce s-a intors de pe Luna

18:01, 20.04.2024 - Misiunea lunara istorica Artemis-1 a avut succes, dar ramin intrebari cu privire la modul in care a funcționat scutul termic al navei spațiale Orion. {{742167}}In luna ianuarie a acestui an, NASA a aminat pina in septembrie 2025 orbita lunara a astronauților de pe nava spațiala Orion in timpul misiunii…

Rusia a lansat racheta Angara-A5, dupa doua amanari din cauze tehnice/ VIDEO

20:35, 11.04.2024 - Rusia a lansat, joi, racheta de noua generatie Angara-A5 de pe cosmodromul Vostocini, in Extremul Orient rus. Lansarea rachetei a fost amanata de doua ori. Este o noua etapa in programul spatial rus, care inregistreaza o intarziere importanta in ultimii ani.

Rusia a lansat cu succes o racheta de generatie noua, care va inlocui lansatoarele din anii 1960

20:30, 11.04.2024 - Rusia a lansat joi o racheta de generatie noua, Angara-A5, de pe cosmodromul Vostocini, in Extremul Orient rus, dupa doua amanari in doua zile. Lansarea reprezinta o noua etapa in programul spatial rus, care inregistreaza o intarziere importanta in ultimii ani.

O nava militara germana a interceptat o racheta Houthi in Marea Roșie

22:20, 06.04.2024 - Misiunea navala a Uniunii Europene in Marea Roșie a anunțat sambata ca inca o racheta lansata de Houthi a fost interceptata. O nava germana a reușit sa doboare racheta. Misiunea se desfașoara in zona pentru a proteja navele comerciale, relateaza Mediafax.

A fost amanata cu 24 de ore, lansarea unui nou echipaj de astronauti spre ISS, din Florida

10:40, 03.03.2024 - Lansarea din Florida a unei rachete Falcon 9 a companiei SpaceX, care urma sa trimita in noaptea de sambata spre duminica trei astronauti americani si un cosmonaut rus spre Statia Spatiala Internationala (ISS), a fost amanata cu o zi din cauza conditiilor meteorologice, informeaza AFP.

Amanare a lansarii catre Luna a unui modul de aselenizare dezvoltat de o companie privata americana

12:45, 14.02.2024 - Dupa esecul primei tentative de aselenizare a unei companii private americane, luna trecuta, o alta societate a fost nevoita sa amane pana joi o decolare catre Luna din statul Florida, pastrand in continuare vie speranta de a deveni prima firma privata care va reusi o alunizare controlata, transmite…

SpaceX va incerca de Ziua Indragostitilor sa trimita o nava pe luna

14:35, 08.02.2024 - Companii americane vor incerca sa trimita o nava spatiala pe Luna la 14 februarie, a anuntat miercuri NASA, la o luna dupa esecul unei prime misiuni private, potrivit AFP. Misiunea va fi realizata de un modul de aterizare lunara al Intuitive Machines, o companie cu sediul in Houston, Texas, care va…


Ce parere ai despre aceasta stire?