Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Narcisa tună şi fulgeră de gelozie! Cum a reacţionat manelista când L-a văzut pe Nicolae Guţă cu noua iubită

Publicat:

Narcisa este foc si para pe , care se bucura din plin de deliciile noii povesti de dragoste, pe care o traieste alaturi de o domnisoara misterioasa.

Narcisa nu poate accepta ideea ca a facut copil cu un barbat care în loc sa fie alaturi de familie îsi pierde timpul cu femei.

În prag de sarbatori, manelista reporneste razboiul cu Guta, care se bucura de fiorii unei noi iubiri alaturi de o domnisoara misterioasa cu care se lauda pe retelele de socializare.

Înnebunita de gelozie, Narcisa a facut captura imaginii postate de Guta…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alex Dobrescu, primele imagini cu o domnișoara misterioasa. Cum arata tanara care i-ar fi sucit mințile / FOTO

21:31, 23.04.2024 - Alex Dobrescu a publicat mai multe imagini cu o domnișoara misterioara pe rețelele de socializare. In urma cu puțin timp, acesta a marturisit ca este pregatit sa se casatoreasca cu o tanara de 25 de ani, dar nu se cunoaște identitatea sa.

Gelozie cu urmari penale intr-un mall. Un barbat a reactionat violent cand si-a vazut fosta sotie cu alt barbat

17:46, 25.03.2024 - Un barbat are dosar penal si a fost retinut de catre politisti, pentru comiterea a trei infractiuni intr-un mall din Piatra Neamt. A devenit violent cand a observat-o pe fosta nevasta insotita de un barbat

Știrile Antena Stars. Narcisa Balaban tuna și fulgera! Bruneta lanseaza un nou atac dur la adresa lui Nicolae Guța: „Nimeni nu știe ce caracter infect ai” / VIDEO

17:45, 12.03.2024 - Narcisa Balaban lanseaza noi acuzații grave la adresa lui Nicolae Guța. Fosta partenera a interpretului de muzica de petrecere declara ca acesta vrea sa il intoarca pe Alberto, fiul pe care cei doi il au impreuna, impotriva sa. Iata declarațiile disperate ale Narcisei Balaban!

Cum a reacționat Roxana, cand a aflat ca Mile Povan a murit. Iubita lui este devastata de durere: ”Aș da orice sa nu...”

13:10, 07.03.2024 - Vestea morții lui Mile Povan a fost un șoc pentru familia lui și, mai ales, pentru iubita artistului. Roxana a transmis un mesaj dureros, prin care a exprimat cat de tare a suferit in momentul in care a aflat ca Mile Povan s-a stins din viața.

Cum arata actuala iubita a lui Nicolae Guța. Ea este femeia care l-a facut sa uite de Narcisa Balaban sau Sorina / FOTO

11:31, 06.03.2024 - Nicolae Guța iubește din nou! Cunoscutul manelist este mai fericit ca niciodata in brațele noii sale partenere. Iata cine este femeia care l-a facut pe interpretul de muzica de petrecere sa uite de Narcisa Balaban sau Sorina!

Și-a sechestrat fosta iubita si l-a taiat cu un cuțit pe prietenul acesteia. Agresorul orbit de gelozie a fost arestat

08:55, 06.03.2024 - Un barbat din municipiul Targoviste a ajuns in arest preventiv dupa ce, gelos fiindca fosta sa concubina are o noua relatie cu un barbat mult mai tanar decat el, a sechestrat-o pe femeie, dar si pe actualul prieten al acesteia, taindu-l pe iubitul femeii cu un cutit in zona mainii

Crima infioratoare, din gelozie. Un barbat și-a ucis fosta iubita și pe actualul ei partener și a chemat vecinii sa le vada cadavrele

21:00, 01.03.2024 - Crima ingrozitoare din gelozie, in Marea Britanie. Un barbat și-a ucis fosta iubita și pe actualul ei partener apoi i-a chemat pe vecini sa le vada cadavrele. Acesta a primit inchisoare pe viața.

Actuala iubita a lui Killa Fonic, asaltata cu mesaje despre Irina Rimes. Cum a reacționat, cand i s-a spus ca artista era mai potrivita pentru el: ”Ar ajuta-o mai mult daca...” / VIDEO

16:20, 18.02.2024 - Iubita lui Killa Fonic a reacționat, dupa ce fanii au asaltat-o cu mesaje despre Irina Rimes. Aceștia i-au spus ca artista era mai potrivita pentru el decat este ea, motiv pentru care iubita cantarețului a fost nevoita sa le dea o replica pe masura. Iata ce a raspuns!


Ce parere ai despre aceasta stire?