Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Naomi Osaka, după ce a fost eliminată în turul trei de la Australian Open: "Nu sunt Dumnezeu, nu pot câștiga fiecare meci"

Publicat:

A avut doua mingi de meci, dar nu le-a fructificat și a fost eliminata în turul al treilea de . Naomi Osaka, campioana en-titre a competiției de la Melbourne, a declarat ca se simte mândra de evolutia ei la Antipozi, desi a pierdut confruntarea cu (eleva lui ). "Am luptat pentru fiecare punct. Nu pot fi trista pentru asta. Nu sunt Dumnezeu. Nu pot câstiga fiecare meci. Deci trebuie doar sa tin cont de asta si sa stiu ca ar fi frumos sa câstig turneul.
Simt ca am crescut mult în acest joc. Ultimul meci pe care…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Multipla campioana de Grand Slam, eliminata in turul al doilea la WTA Madrid

17:35, 25.04.2024 - Naomi Osaka este departe de forma din urma cu cațiva ani, iar la turneul „WTA 1000” de la Madrid a parasit competiția in turul al doilea, invinsa in trei seturi de rusoaica Liudmila Samsonova (17 WTA), scor 6-2, 4-6, 7-5.

Sorana Cirstea, eliminata fara drept de apel in turul intai de la WTA Stuttgart

16:00, 16.04.2024 - Sorana Cirstea nu a prins cea mai buna zi de tenis, jucatoarea noastra fiind eliminata fara drept de apel de Qinwen Zheng, a cincea favorita a turneului WTA de categorie 500 de la Stuttgart. Chinezoaica a avut caștig de cauza dupa o ora și 13 minute, scor 6-2, 6-3.

Iga Swiatek, in turul 3, Sabalenka eliminata, la Miami

09:40, 24.03.2024 - Jucatoarea poloneza de tenis Iga Swiatek, liderul WTA si principala favorita, s-a calificat sambata seara in turul al treilea al turneului WTA 1.000 de la Miami (Florida), dotat cu premii totale de 8.770.480 de dolari, in timp ce belarusa Arina Sabalenka (2 WTA, favorita nr. 2) a parasit competitia,…

Ce scrie presa din Spania inainte de Simona Halep - Paula Badosa: „Vine la Miami pentru a lasa in urma iadul prin care a trecut in ultimul an și jumatate”

11:55, 19.03.2024 - Simona Halep (32 de ani) va juca azi in turul 1 la Miami cu Paula Badosa, din Spania. Iar presa iberica le-a analizat pe cele doua jucatoare. Simona Halep (32 de ani) debuteaza azi in turul 1 al turneului de la Miami. Va juca, nu inainte de ora 22:00, cu Paula Badosa (26 de ani, 73 WTA), din Spania.…

Flutur dezlanțuit impotriva PSD-iștilor: ”Mi-ați atacat familia in ultimul hal, mi-ați lasat soția șomera (Dumnezeu sa o ierte!), mi-ați facut armaghedoane și dosare politice ca sa ma terminați. OPRIȚI-VA!”

15:45, 05.03.2024 - Președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, s-a dezlanțuit impotriva social democraților suceveni dupa ce aceștia au lansat mai multe ”torpile” la adresa sa legat de racolarile de primari acuzandu-l de ”demagogie și ipocrizie”. Mai mult PSD-iștii au dat pe piața un sondaj in care intre liderul…


Ce parere ai despre aceasta stire?