Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

N-a mai ținut trucul! Celebrul magician american David Copperfield, acuzat de comportament sexual neadecvat

Publicat:
N-a mai ținut trucul! Celebrul magician american David Copperfield, acuzat de comportament sexual neadecvat

revine in atentia publicului dupa ce The Guardian a publicat o ancheta potrivit careia mai multe femei l-au acuzat pe celebrul magician american de comportament sexual inadecvat.

Un reprezentant al lui Copperfield a declarat pentru BBC News ca acuzațiile sunt "false și calomnioase" și "exact opusul a ceea ce este David".

citat de bbc.com, trei dintre femei susțin ca magicianul le-a drogat inainte de a face sex cu ele. Acestea au spus ca nu s-au simțit in stare sa iși dea consimțamantul.

In patru cazuri, femeile au afirmat ca magicianul le-a…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cate zile poate fi ținut cozonacul in frigider, de fapt. Trucul care ii va prelungi „viața”.

15:45, 07.05.2024 - De sarbatori, cozonacul este nelipsit de pe mesele romanilor, fie ca este facut in casa, fie ca este cumparat din comerț. Insa, voi știați cate zile rezista acesta in frigider? Daca se depașește o anumita perioada, atunci produsul ar putea sa nu mai fie la fel de proaspat și bun de consumat.

Celebrul chitarist american Al Di Meola revine in Romania, dupa ce anul trecut i s-a facut rau pe scena de la Arenele Romane

16:00, 04.04.2024 - Celebrul chitarist american Al Di Meola revine in Romania, dupa ce anul trecut i s-a facut rau pe scena de la Arenele Romane. El va sustine un concert in 3 iunie, la Sala Palatului.Show-ul de la Sala Palatului este programat sa inceapa la ora 20.00.

Avocatul american al Simonei Halep spune ca ITIA a cheltuit o suma uriașa ca s-o scoata vinovata: Totul a fost o lupta

07:00, 13.03.2024 - Celebrul avocat american Howard Jacobs, care a aparat-o pe jucatoarea romana de tenis Simona Halep la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, a sustinut, intr-un interviu publicat luni de Sports Illustrated, ca Agentia Internationala pentru Integritatea Tenisului (ITIA) a cheltuit cel putin doua…

Vaslui: Verificari ale DGASPC in cazul unui asistent maternal filmat in timp ce avea un comportament neadecvat

19:05, 04.03.2024 - Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Vaslui a demarat, luni, verificari in cazul unui asistent maternal profesionist din localitatea Simila, care a fost filmat in timp ce avea un comportament neadecvat in prezenta copilului pe care il are in plasament. Cel care a distribuit…


Ce parere ai despre aceasta stire?