Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Murături de toamnă: Cum să prepari castraveţi bulgăreşti

Publicat:

MOD DE PREPARARE

1. Se spala castravetii si se taie la capete. Ceapa se curata si se taie rondele.

2. Se pun in borcanele de 800 gr ceapa taiata rondele, apoi castravetii in picioare. Se adauga 1 lingurita de sare, 2 lingurite de zahar si 5 linguri de otet. Se adauga marar si boabe de mustar. Se completeaza cu apa.

3. Se pun borcanele sa fiarba intr-un vas unde am pus pe fundul lui un prosop de bucatarie, sa nu se sparga la fiert.

4. Se lasa sa fiarba circa 15-20 de minute. Se lasa sa se raceasca, apoi se depoziteaza in camara. Sunt deliciosi.

Ingredientele

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Cele mai delicioase 30 retete pentru dezlegare la pește. Toate combinațiile culinare de care ai nevoie pentru o masa savuroasa

00:11, 26.04.2024 - Crap cu rosii la cuptorIngrediente Crap cu rosii la cuptor500 g muschi de crap2 rosii6 catei mari de usturoicondimente pentru pestesareMod de preparare Crap cu rosii la cuptorBucata de muschi de crap se spala, se sterge si se portioneaza. Se unge cu ulei si se presara putina sare, condimente. Bucatile…

Cel mai bun stufat de miel. Greșeala pe care sa nu o faci cand il prepari - Secretul bucatarilor

10:55, 25.04.2024 -   Trebuie sa fim atenți la modul de preparare, la cantitați și la combinațiile cu alte alimente fiindca este o carne destul de greu de digerat, fara fibre. Are cam 280-300 de kcal la 100 de grame. Chiar daca este bogata in fier și proteine ușor digerabile, carnea de miel nu este recomandata tuturor.…

Un preparat gustos si versatil, branza de caju

19:56, 15.04.2024 - Bogata in vitamine și minerale, branza de caju este o alternativa sanatoasa la branza tradiționala, inclusiv pentru persoanele care au intoleranța la lactoza si pentru copii. Este un aliment versatil, putand fi folosit ca atare sau adaugat intr-o gama variata de rețete culinare: prajituri, sosuri, salate,…

Legumele moldovenești scoase la in vinzare in piețe și in marile lanțuri de magazine

06:11, 06.04.2024 - Serele fermierilor din Republica Moldova abunda de verdețuri, gata sa fie culese. Castraveții, ridichea si ceapa verde si-au facut loc si in piete, si in marile lanturi de magazine, unde o conditie de comercializare este calitatea si ambalajul. Serele Alei Popa din satul Negureni, raionul Telenesti,…

Ciorba de urzici cu franjuri de oua, mai gustoasa și mai consistenta

20:55, 01.04.2024 - Este o rețeta mult mai gustoasa și mai consistenta, datorita adaosului de oua sub forma de franjuri. Acestea utilizeaza foarte des in rețetele de ciorba, atunci cand se renunța la fidea sau la orez. Ofera ciorbelor și savoare, dar și aspect apetisant. In plus, combinația de urzici cu oua este una foarte…

Ce se mananca la manastire in Postul Paștelui: alimentul care nu lipsește de pe masa

11:40, 21.03.2024 - Se respecta toate dezlegarile, asa ca in zilele de peste se mananca numai peste. Uleiul se consuma cu multa chibzuinta in post, fiind zile in care mancarea se face fara ulei.Se consuma alimente de sezon. In Postul Pastelui, temelia alimentatiei o reprezinta cartofii, fasolea, ciupercile (si proaspete,…

O rețeta inedita. Cum se face omleta in borcan - VIDEO

23:55, 28.02.2024 - Se pun intr-un borcan cate doua oua. Se adauga sare și piper. Dupa aceea se pun bucațelele de cașcaval și de bacon sau șunca presata. Se pune capacul borcanul și se amesteca bine. Se pune o oala plina cu apa la fier și de adauga borcanele cu omleta in apa și se lasa la fier, la foc mic, tip de 35 de…

Salata Tabbouleh cu rodie

00:30, 23.02.2024 - Ingrediente 50 de gr. de cuscus 150 ml apa fierbinte 1 legatura de patrunjel proaspat 1 rodie 10 rosii cherry 1 ceapa rosie ulei de masline, sare, piper, suc de lamaie Optional: lipii libaneze Mod de preparare Se hidrateaza cuscus in 150 ml apa fierbinte, pentru 15 minute, intr-un bol acoperit. Intre…


Ce parere ai despre aceasta stire?