Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Multimiliardarul ceh Petr Kellner a murit într-un accident de elicopter

Publicat:

Cel mai bogat om din Cehia, , cu o avere estimata la 17,5 miliarde de dolari, a murit intr-un accident de elicopter in Alaska, a anunțat luni grupul financiar PPF, potrivit Reuters. Kellner avea 56 de ani.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

O persoana a murit in urma unui accident grav produs pe DN 17, in Bistrița Nasaud. Victima este un motociclist

14:45, 01.05.2024 - Pe DN 17 Bistrita-Beclean, in zona localitatii Podirei, judetul Bistrita-Nasaud, a avut loc o coliziune intre un motociclu si un autoturism, soldata cu decesul motociclistului, precizeaza Centrul Infotrafic din IGPR.Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri pentru efectuarea cercetarii la fata locului,…

Tragedie pe soselele din Romania. Doi tineri au murit la fata locului!

08:55, 27.04.2024 - Accident grav pe soselele din Romania, in noaptea de vineri spre sambata. Doi tineri au decedat, dupa ce au intrat intr-un podeț, la Suceava. Potrivit ISU Suceava, echipajele au intervenit in cursul nopții la un motoscuter intrat intr-un podeț pe raza satului Budeni din orașul Dolhasca. Tinerii aveau…

(video) Doua elicoptere militare ale marinei malaeziene s-au lovit in aer: Zece oameni au murit. Momentul, filmat

09:40, 23.04.2024 - Zece persoane au fost ucise marți, dupa ce doua elicoptere militare s-au lovit in aer in timpul unei repetiții pentru o parada a Marinei Regale Malaeziene, a anunțat marina intr-un comunicat citat de Reuters, screi hotnews.ro .

Accident aviatic in Kenya: Cel putin cinci soldati kenyeni au murit in urma prabusirii unui elicopter militar

19:35, 18.04.2024 - Un elicopter militar kenyan s-a prabusit joi in vestul tarii; cinci soldati aflati la bord si-au pierdut viata, a declarat o sursa din politie a agentiei Reuters, adaugand sub rezerva anonimatului ca alti trei militari au fost raniti si sunt acum spitalizati.

Noua persoane decedate și alte 15 disparute dupa un accident in Marea Mediterana

16:55, 11.04.2024 - Noua persoane, printre care și un bebelus, au murit si alte 15 sunt date disparute dupa ce ambarcatiunea in care se aflau s-a rasturnat pe timp de furtuna in Marea Mediterana. Acest incident a fost anuntat joi, 11 aprilie, de catre paza de coasta italiana, informeaza News.ro, conform Reuters.

Tragedie la Valcea: O fetița de 5 ani a murit in urma unui accident

23:30, 08.04.2024 - O fetița de 5 ani a murit, luni seara, in urma unui accident produs in județul Valcea. In accident au fost implicate doua mașini și trei persoane. Doua mașini s-au ciocnit in localitatea Mihaești.

Un ciclist spaniol in varsta de 18 ani a murit intr-un accident rutier in timpul antrenamentului

18:10, 29.02.2024 - Ciclismul spaniol este in doliu dupa decesul tanarului Juan Pujalte, de la echipa Valverde Team-Ricardo Fuentes, intr-un accident rutier in timpul unui antrenament in regiunea Murcia din Spania, relateaza RMC Sport.

Accident cumplit in judetul Ilfov. Un tanar de 27 de ani a murit, in urma impactului intre un TIR și o mașina / FOTO

22:05, 18.02.2024 - Un accident infiorator a avut loc, duminica seara, 18 februarie 2024, in localitatea Afumați, județul Ilfov. Impactul violent s-a produs intre un autoturism și un TIR. Din pacate, șoferul mașinii, a murit.


Ce parere ai despre aceasta stire?