Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Moţiunea de cenzură a BCS împotriva Guvernului Recean, respinsă de Parlament. Grosu: „S-a dus pe apa sâmbetei. V-ați făcut de râs”

Publicat:

Moțiunea de cenzura asupra activitații Guvernului, inaintata de 26 de deputați din Fracțiunea parlamentara a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor in Parlament, a picat, dupa 10 ore de dezbateri. Proiectul a fost susținut de 16 deputați. „Moțiunea s-a dus pe apa sambetei”, a declarat .

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Guvernul a adoptat proiectul noului Cod Silvic: Masuri impotriva furtului de lemn și acces pentru cetațeni in toate padurile (Document)

16:20, 21.03.2024 - Ministrul Mediului, Mircea Fechet, a declarat joi, despre proiectul noului Cod Silvic adoptat de Executiv ca taierile la ras vor fi interzise in aproape jumatate din suprafata de padure a tarii, furtul de masa lemnoasa va duce la suspendarea dreptului de acces in SUMAL 2. In plus, ministrul a mai anuntat…

Cum a fost intimpinat prim-ministru in Parlament de catre opoziție

11:45, 14.03.2024 - Fracțiunea parlamentara a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor s-a pregatit minuțios pentru prezentarea de catre premierul Dorin Recean a raportului de activitate al Guvernului. La ședința de astazi, deputații fracțiunii BCS au venit cu pancarte cu inscripții: "PAS, хватит ныть! За работу!”, ”Богатые…

Curtea Constituționala a respins sesizarea privind inlocuirea limbii moldovenești cu limba romana

20:05, 11.03.2024 - Magistrații Curții Constituționale au respins parțial sesizarea privind legea care prevede inlocuirea sintagmei limba moldoveneasca cu limba romana in legislația țarii vecine, aceasta fiind depusa de deputații Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, dar care au lipsit de la ședința.

Victorie, la Chișinau! Sintagma ''limba romana'' ramane in intreaga legislatie a Rep. Moldova, inclusiv in Constitutie

18:00, 11.03.2024 - La sfarsitul lunii martie anul trecut, deputatii Blocului Comunistilor si Socialistilor (BCS) au depus o sesizare la Curtea Constitutionala prin care solicitau verificarea constitutionalitatii deciziei de schimbare a denumirii limbii de stat, din moldoveneasca in romana, in toata legislatia din Republica…

PAS și BCS au deputați noi: Mandatele, validate de Curtea Constituționala

17:50, 05.03.2024 - Curtea Constituționala a examinat astazi propunerile Comisiei Electorale Centrale (CEC) de a valida mandatele de deputat a Speianu Ana, candidat supleant de pe lista Partidului Politic „Partidul Acțiune și Solidaritate” și a Said-Muhmad Amaev, candidat supleant de pe lista Blocului Comuniștilor și Socialiștilor.

Moțiunea simpla impotriva ministrului Finanțelor a fost respinsa de Camera Deputaților

12:10, 05.03.2024 - Moțiunea simpla „Ministrul Boloș, inventatorul și pazitorul taxei pe boala trebuie sa plece”, depusa de USR și Forța Dreptei, a fost respinsa, marți, de Camera Deputaților, cu 82 de voturi „pentru”, 172 „contra” și doua abțineri. Deputații USR și Forța Dreptei au depus saptamana trecuta o moțiune…

Moțiunea simpla impotriva ministrului Marcel Boloș se dezbate in 4 martie

17:25, 27.02.2024 - Moțiunea simpla impotriva ministrului de Finanțe, Marcel Boloș, se va dezbate luni, 4 martie. Documentul este intitulat „Ministrul Boloș, inventatorul și pazitorul taxei pe boala trebuie sa plece”.


Ce parere ai despre aceasta stire?