Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Moldindconbank și Mastercard îți oferă livrare gratuită cu iFood și reduceri în restaurante

Publicat:

Savureaza deliciile culinare preferate, livrate gratuit de iFood, chiar la ușa ta, la fiecare achitare cu cardul Mastercard de la Moldindconbank. Mai mult, in perioada 1 octombrie - 31 decembrie, ai și reduceri daca faceți comanda in 30 de localuri din Capitala.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Caștigatoarea promoției ”Realizeaza-ți visul cu Visa și Moldindconbank” și-a primit cheile de la noua locuința

10:00, 23.05.2024 - Nadejda din Chișinau, marea caștigatoare a promoției ”Realizeaza-ți visul cu Visa și Moldindconbank”, a intrat in posesia premiului – un apartament in Capitala. Ea este o tanara mamica, iar plata caștigatoare a fost efectuata cu cardul social Visa.

Florin Piersic, mutat de la un spital la altul! Azi va ajunge la Foișor

09:15, 09.05.2024 - Florin Piersic se afla acum la Institutul Matei Balș din Capitala, al treilea spital in care a ajuns in decurs de o saptamana. Iar doctorii se gandesc sa il trimita in al patrulea, unde sa fie din nou operat! Florin Piersic, in varsta de 88 de ani, se afla intr-o perioada de tratament medical intens…

Rareș Bogdan: Daca facem ce trebuie, Sebastian Burduja va fi intre 24% si 28%. Avem o șansa istorica pentru Capitala

13:20, 08.05.2024 - Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a declarat miercuri ca, daca fac ce trebuie, candidatul liberal la Primaria Capitalei, Sebastian Burduja, va fi intre 24% si 28%, exact cum va fi si Gabriela Firea si Nicusor Dan si astfel PNL are o sansa istorica la PMB.

Primește transferuri din strainatate direct pe cardul Moldindconbank și poți caștiga bani

10:50, 08.05.2024 - Transferurile din strainatate devin mai simple și mai comode. Descarca aplicația MICB Mobile Banking, deschide un card Mastercard de la Moldindconbank și primește banii, expediați de cei dragi, direct in cont, fara a veni la sucursala.

Cand ești Alex Pițurca nu trebuie sa respecți intotdeauna regulile de circulație! Ce a facut fostul fotbalist in cartierul bogaților din Capitala / PAPARAZZI

22:56, 07.05.2024 - Paparazzii celui mai tare site de știri mondene din țara, Spynews.ro reușesc sa surprinda cele mai interesante imagini cu vedetele dn Romania. Alex Pițurca demonstreaza cat de important este statutul cand vine vorba de respectarea regulilor de circulație. In ce ipostaza a fost surprins sportivul.

Moldindconbank a fost premiata pentru atingerea numarului de un milion de carduri Mastercard emise in Republica Moldova

12:21, 10.04.2024 - Moldindconbank este prima banca din Republica Moldova care a atins cifra remarcabila de un milion de carduri Mastercard. Pentru aceasta performanța, a fost premiata de catre compania internaționala Mastercard.

Acțiune fulger de control in Centrul Vechi din Capitala. Au fost date amenzi la sali de jocuri și restaurante

16:50, 23.03.2024 - Inspecția Muncii impreuna cu Inspectoratul Teritorial de Munca București au aplicat amenzi in valoare de 241.500 de lei, in urma unei actiuni de control efectuata in noaptea de vineri spre sambata in Centrul Vechi al Capitalei, in sali de jocuri de noroc si in restaurante, informeaza Ministerul Muncii…

Moldindconbank organizeaza a treia ediție a miniturneului de fotbal feminin caritabil

14:25, 11.03.2024 - Patru echipe de femei de succes se vor intalni intr-un duel caritabil in cadrul miniturneului de fotbal, organizat de Pudra Card de la Moldindconbank, in parteneriat cu International Women’s Club, Federația Moldoveneasca de Fotbal și Mastercard. Evenimentul va avea loc sambata, 16 martie, incepand cu…


Ce parere ai despre aceasta stire?