Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Miracle, o minune de căţeluşă (aproape) cât palma! FOTO

Publicat:

Catelusa, din rasa -cross, este singura care a supravietuit. Ceilalti patru fratiori nu au fost la fel de norocosi.

Dupa ce a fost abandonata la nastere, stapanul ei, Kayley-May Coles, de doar 10 ani, a hranit-o cu o seringa, cu un lapte special, timp de noua zile.

"Pur si simplu este perfecta", spune baiatul, incantat de atentia de care se bucura catelusa in randul colegilor si profesorilor lui.

La nastere, Miracle cantarea doar 42 g si avea 6 cm.

"Nici prin gand nu ne trecea ca o sa fie…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

De astazi, 8 mai 2024, cetatenii din municipiul Constanta vor putea obtine in format digital, dar si fizic, la cerere, certificate de nastere si deces

19:50, 08.05.2024 - Incepand de astazi, 8 mai 2024, cetatenii din municipiile Cluj Napoca, Constanta, Slobozia, Iasi, Deva, Sibiu, Timisoara si judetul Ilfov vor putea obtine in format digital, dar si fizic, la cerere, certificate de nastere si deces.Astfel, activitatea de inregistrare a evenimentelor de viata, nastere…

Ce au pațit patru turiști germani care sarbatoreau ziua de naștere a lui Hitler la casa natala a dictatorul nazist

15:55, 22.04.2024 - Patru germani au fost surprinși in timp ce depuneau trandafiri albi in memoria lui Adolf Hitler la casa natala a dictatorul nazist, situata vestul Austriei, de ziua nașterii acestuia. Mai mult, unul dintre aceștia a facut salutul nazist, in timpul realizarii unor fotografii.

ZI DE NAȘTERE Manager in cadrul Autonet, Csehi Arpad, la ceas aniversar

10:35, 08.04.2024 - Azi, 8 aprilie, Csehi Arpad Szabolcs, fostul președinte al Consiliului Județean Satu Mare și actual manager in cadrul grupului de firme Autonet iși sarbatorește ziua de naștere. The post ZI DE NAȘTERE Manager in cadrul Autonet, Csehi Arpad, la ceas aniversar first appeared on Informatia Zilei .

Fiul lui Florin Salam, Dani Stoian, și-a sarbatorit ziua de naștere. Declarația de dragoste pe care i-a facut-o soția lui, Mihaela: „Totul meu” / FOTO

08:55, 25.03.2024 - Fiul lui Florin Salam și soția lui, Mihaela, sunt impreuna de mai bine de patru ani. Cei doi au avut, de curand, motiv de sarbatoare, caci Dani Stoian și-a sarbatorit ziua de naștere. Declarația de dragoste pe care i-a facut-o partenera lui, care ii va darui cel de-al doilea copil.

Unde a fost gasit, de fapt, Radu Ayan, copilul in varsta de 2 ani din Botoșani. Micuțul era dat disparut de ieri 

16:30, 18.03.2024 - Minune in prima zi din Postul Paștelui. Radu Ayan, copilul in varsta de 2 ani, disparut in Botoșani a fost gasit in padure, in apropierea unei manastiri. Micuțul era cautat inca de ieri de apropiați, dar și de autoritați.

Știrile Antena Stars. Maria Constantin iși sarbatorește ziua de naștere. Ce planuri are cantareața pentru aniversare: ”Sunt un om implinit” / VIDEO

16:41, 12.03.2024 - Maria Constantin implinește 37 de ani și traiește o perioada frumoasa in viața sa. Cantareața nu are niciun plan pentru ziua sa de naștere, preferand sa ramana acasa, impreuna cu iubitul ei, Robert Stoica, sa se recupereze dupa evenimentele anterioare pe care le-a avut.

Igor Dodon l-a felicitat pe președintele Turciei cu ocazia zilei de naștere: Erdogan implinește 70 de ani

14:46, 26.02.2024 - Fostul președinte al Republicii Moldova, liderul Partidul Socialistilor, Igor Dodon, l-a felicitat pe președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, cu ocazia zilei de naștere. Liderul turc implinește astazi 70 de ani.

Bugetul-minune de la Campulung: de la venituri istorice la incasari obtinute

10:40, 23.02.2024 - A fost anunțat deja faptul ca bugetul Campulungului pe acest an va fi unul istoric, in condițiile in care nivelul veniturilor este prevazut la valoarea de 315 milioane de lei. Amatorii de statistici pot calcula de cate ori aceasta suma este mai mare fața de cele consemnate in alte mandate, insa importanța…


Ce parere ai despre aceasta stire?