Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ministrul Apărării: Celor ce au murit în 1989 le datorăm democrația

Publicat:

  , , a declarat sambata, la , ca jertfa tinerilor care au murit la Revolutia din 1989 nu trebuie sa fi fost in zadar si ca lor „le datoram democratia” infomeaza Agerpres., potrivit stiripesurse.ro. „Este un eveniment extrem de important din istoria noastra recenta. Ar trebui sa nu uitam momentele […] : Celor ce au murit in 1989 le datoram democrația apare prima data in AM Press .

Citeste articolul mai departe pe ampress.ro…  

Sursa articol: ampress.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie in Satu Mare. Un barbat a murit dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat

10:55, 15.04.2024 - Un barbat a murit, duminica noapte, dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat. Acesta s-ar fi dezechilibrat, iar impactul cu asfaltul i-a fost fatal. Medicii nu au mai putut sa ii salveze viața, din cauza ranilor foarte grave pe care le-a suferit.

A murit unul dintre ultimii supraviețuitori ai lagarului nazist de la Auschwitz. Viața dramatica a Ștefaniei Hecht

16:46, 12.03.2024 - Asociația Maramureș Heritage a anunțat decesul uneia dintre supraviețuitorii Holocaustului: Ștefania Hecht, nascuta pe 15 februarie 1928, la Șomcuta Mare – Maramureș (la acea vreme, județul Satu Mare). Avea 96 de ani.

Accident infiorator in Satu Mare. Un copil de 4 ani a murit, dupa ce a fost spulberat de un șofer beat / VIDEO

15:40, 09.03.2024 - O tragedie de neimaginat a cutremurat Satu Mare, dupa ce un copil de doar 4 ani și-a pierdut viața intr-un accident infiorator. Micuțul a fost spulberat de un șofer beat in timp ce se afla pe bicicleta.

VIDEO | Un șofer beat a spulberat un copil de 4 ani, aflat pe bicicleta: Micuțul nu a avut nicio șansa și a murit pe loc

15:05, 09.03.2024 - Un copil de 4 ani, aflat pe bicicleta, a murit dupa ce a fost accidentat, sambata, de un șofer beat. Polițiștii din Satu Mare spun ca accidentul a avut loc pe Drumul Județean 108 L, in localitatea Madaraș, conform Mediafax.Un șofer de 35 de ani, din județul Maramureș, ar fi accidentat mortal…

Tragedie in Satu Mare. Un bebeluș a murit in ambulanța, in timp ce se indrepta inspre spital. Familia vrea sa primeasca explicații

15:20, 21.02.2024 - O tragedie de proporții s-a produs in Satu Mare, in urma cu puțin timp. Un bebeluș a murit in momentul care se afla intr-o ambulanța. Copilul trebuia sa ajunga, din nou, la spital, dar tragedia s-a produs pe drum. Familia fetiței este devastata de durere și vrea explicații.

Ministrul Apararii, la vanzarea Automecanica Medias: Așteptam cat mai multe companii germane sa investeasca in Romania

12:45, 17.02.2024 - Ministrul Apararii, Angel Tilvar, si-a exprimat speranta, la intalnirea cu CEO-ul companiei Rheinmetall AG, care a achizitionat pachetului majoritar la Automecanica Medias, ca aceasta decizie va determina cat mai multe companii germane sa investeasca in Romania. ”Ministrul Apararii Nationale, Angel…

ACCIDENT MORTAL In Tarna Mare, un tanar de 27 de ani a intrat in coliziune cu un stalp și a murit

16:40, 16.02.2024 - In dupa-masa zilei de 16 februarie, in jurul orei 13.30, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “Someș” al județului Satu Mare... The post ACCIDENT MORTAL In Tarna Mare, un tanar de 27 de ani a intrat in coliziune cu un stalp și a murit first appeared on Informatia Zilei .

Accident cumplit in Satu Mare. Un tanar de 27 de ani a murit la volanul mașinii sale / FOTO

16:20, 16.02.2024 - Un accident devastator s-a produs, vineri dupa-amiaza, in Satu Mare. Un tanar de 27 de ani a murit in timp ce se afla la volanul mașinii sale, dupa ce autoturismul a fost distrus complet, in urma impactului cu un stalp. Medicii l-au resuscitat, dar fara succes.


Ce parere ai despre aceasta stire?