Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mijlocaşul Răzvan Marin: Sunt pregătit să dau totul în fiecare meci la Cagliari

Publicat:

a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca este pregatit sa dea totul pe teren la fiecare meci al echipei Cagliari, anunța news.ro.

"Sunt pregatit sa dau tot ce e mai bun din mine, in fiecare meci. Ma consider genul de jucator care isi da sufletul pe teren pentru a ajuta echipa sa aiba rezultate bune. Ma bucur ca pot sa-mi aduc contributia pentru a face aceasta echipa grozava. Sunt mandru ca port acest tricou si garantez angajament si determinare maxima", a declarat Marin la prezentarea oficiala.

Citește și: Doliu in lumea politica: A murit in timp…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rabiot a salvat-o pe Juventus de la o infrangere pe teren propriu

09:45, 13.05.2024 - Un gol marcat de internationalul francez Adrien Rabiot in timpul aditional a salvat-o pe Juventus Torino de la o infrangere pe teren propriu in fata „lanternei rosii” Salernitana (1-1), deja retrogradata in liga secunda a campionatului de fotbal al Italiei, duminica, in etapa a 36-a din Serie A. Oaspetii…

„Ati iesit de pe teren ca o vedeta” Reactia lui Mircea Rednic, dupa Dinamo – UTA 2-0. Ce a spus despre salvarea „cainilor”

00:00, 13.05.2024 - A aparut reactia lui Mircea Rednic, dupa meciul Dinamo – UTA, scor 2-0, din ultima etapa a play-out-ului Ligii 1. „Puriul” a plecat invins de pe stadionul Arcul de Triumf, dar fosta sa echipa a obtinut salvarea de la retrogradarea directa si va juca baraj. La finalul meciului, „Puriul” a fost aplaudat…

Primaria Mangalia, executata silit. Ce spune primarul Cristian Radu despre un teren scos la licitatie de un executor judecatoresc (DOCUMENT)

17:01, 07.05.2024 - Un teren intravilan neingradit, situat in Mangalia, Saturn, strada Faleza Saturn, Nr. 8, Constanta, in suprafata de 589 mp, avand numar cadastral topografic 108795, inscris in cartea funciara numarul 108795 a localitatii Mangalia, este scos la vanzare de un executor judecatoresc. Licitatia va avea loc…

Dan Podaru, atac la adresa lui Clotilde Armand: 'Avea datoria de a fi pe teren la incendiul de noaptea trecuta'

12:01, 30.04.2024 - Dan Podaru, candidatul PER pentru funcția de primar al sectorului 1, lanseaza un atac la adresa primarului Clotilde Armand, caruia ii reproșeaza ca nu a fost pe teren la incendiul de noaptea trecuta.

Zi de doliu național, duminica, in Rusia. Putin susține ca ii va „pedepsi pe toți” cei care au pregatit atacul terorist.

18:40, 23.03.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a decretat zi de doliu national pentru duminica, in urma atacului de vineri seara de la periferia Moscovei, si a promis ca vinovatii vor fi cu totii „pedepsiti”.

Doliu in sportul internațional. Un fotbalist de 24 de ani a murit, dupa ce a leșinat pe teren

18:20, 23.03.2024 - Este doliu in lumea fotbalului internațional. Un atacant de doar 24 de ani a murit, dupa ce a leșinat pe teren, in timpul unui antrenament. Tanarul a anunțat ca se simte rau, cu scurt timp inainte de deces.

Ce surpriza i-a pregatit Luis Gabriel soției sale, de 1 martie! Haziran va fi impresionata: ”I-am facut cadou...” / VIDEO

11:35, 01.03.2024 - Luis Gbariel a pregatit o surpriza impresioanta pentru soția lui, de 1 martie. Deși nu este alaturi de ea fizic in aceste momente, artistul nu vrea ca Haziran sa ii simta lipsa. Iata cu ce cadou a surprins-o in aceasta zi speciala!


Ce parere ai despre aceasta stire?