Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mihaela Bilic, despre cum putem slăbi mâncând orice ne place: „Sarmale, cartofi prăjiți”

Publicat:
Mihaela Bilic, despre cum putem slăbi mâncând orice ne place: „Sarmale, cartofi prăjiți”

Putem scapa de kilogramele in plus mancand orice dorim, ne asigura nutriționiștii. Diferența o face marimea porției, deoarece pentru a slabi nu trebuie decat sa injumatațim cantitatea mancarii cu care eram obișnuiți. “Se poate slabi și cu sarmale, și cu ardei umpluți, și cu sandviciuri, și, bineințeles, și cu cartofi prajiți. Diferența o face cantitatea. Organismul trebuie sa primeasca puține calorii. Și, uite, culmea, nu doar alimentele dietetice au puține calorii. Putem sa mancam puțin și din alimentele care sunt bogate in zahar sau grasimi” – a explicat medicul nutriționist , acum…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol si foto: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Directorul Poștei: Pana de sarbatori putem livra pensiile

13:41, 24.04.2024 - Posta Romana poate distribui pensiile inainte de sarbatorile pascale, dar procesul depinde de data la care compania primeste banii, a declarat, miercuri, directorul general al operatorului postal de stat, Valentin Stefan, intr-o conferinta de presa, transmite Agerpres. „Raspunsul scurt este ‘da, pana…

Mihaela Bilic: Ce tip de oua sa alegem? Cu ce sunt hranite gainile care dau oua BIO și cele cu Omega 3

16:36, 22.04.2024 - Mihaela Bilic, despre ouale Bio sau cu Omega 3 Intr-o perioada in care romanii incearca sa se concentreze pe sanatatea lor și aleg alimente care sa le aduca cat mai multe beneficii, Mihaela Bilic a decis sa faca o analiza a unuia dintre cele mai consumate alimente: oul.„Ou BIO sau ou cu Omega 3? Care…

Mihaela Bilic. Creveții, beneficii speciale pentru sanatate

08:45, 02.03.2024 - Medicul nutriționist Mihaela Bilic citeaza un studiu despre care spune ca ofera o perspectiva noua pentru consumul de creveți, care pana acum erau acuzați ca au prea mult colesterol. Creveții au mai puțina grasime decat carnea, mai puțin colesterol decat oul, multe minerale, acizi grași omega 3, proteine…

Mihaela Bilic. Creveții au beneficii speciale pentru sanatate

07:45, 02.03.2024 - Medicul nutriționist Mihaela Bilic citeaza un studiu despre care spune ca ofera o perspectiva noua pentru consumul de creveți, care pana acum erau acuzați ca au prea mult colesterol. Creveții au mai puțina grasime decat carnea, mai puțin colesterol decat oul, multe minerale, acizi grași omega 3, proteine…

Secretul bine pastrat! Mihaela Bilic dezvaluie cum poți slabi mancand sarmale

06:30, 28.02.2024 - Nutriționista Mihaela Bilic da vești excelente pentru cei care vor sa slabeasca! V-ați saturat sa va infometați și sa țineți diete drasctice, pentru ca mai apoi sa reveniți al vechile obiceiuri și sa luați in greutate? Este posibil sa slabiți mancand mancarea preferata. Puteți manca inclusiv sarmale…

Este sau nu corect sa mancam cartofi prajiti alaturi de friptura sau gratar? Mihaela Bilic spulbera mitul: „Este diferit”

14:30, 21.02.2024 - Medicul nutriționist Mihaela Bilic a spulberat miturile consumului de cartofi prajiți alaturi de o bucata de carne. Acest fel de mancare este adorat de romani, dar cat este de sanatos sa consumam friptura la gratar cu cartofi prajiți? Este bine sau nu sa consumam cartofi prajiti cu friptura? Mihaela…

Medicul nutriționist Mihaela Bilic dezvaluie cata paine putem manca zilnic fara sa ne ingrașam

22:50, 19.02.2024 -   Dr. Mihaela Bilic,  medic primar diabet, nutriție și boli metabolice, extrem de apreciata pentru sfaturile pe care le ofera pentru o viața sanatoasa, a clarificat cat de daunatoare este painea și cat de multa poți manca fara sa te ingrași.„Painea n-o consider deloc ca fiind inamicul public numarul…

O nutriționista cunoscuta spune ca asocierea friptura cu cartofi prajiti este ”lucrul cel mai sanatos si echilibrat”

22:00, 19.02.2024 - Cunoscuta nutriționista Mihaela Bilic susține ca asocierea dintre carne și cartofi, deci carbohidrați nu este daunatoare.Mulți specialiști critica asocierea carbohidrați cu produse din carne, pe motiv ca acestea se digera in timpi diferiți și produc dezechilibre.”Sunt sigura ca mulți telespectatori…


Ce parere ai despre aceasta stire?