Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

MIAM-MIAM! Sandviș Monte Cristo

Publicat:

In 20 de minute sunt gata 4 porții! Atat de ușor faci sandvișurile Monte Cristo, un “verișor” culinar al sandvișului tradițional franțuzesc, , combinat cu friganele sarate. Ingrediente: 8 felii de paine 8 felii de șunca/pastrama taiata subțire 100 g cașcaval (sau branza Gouda) 1 lingura de maioneza 1 lingurița de muștar clasic 3 oua 2-3 linguri de lapte 2 linguri de unt 1 lingura de ulei sare piper boia de ardei dulce Mod de preparare: Bate ouale cu sarea, piperul, boiaua și puțin lapte. Unge 4 dintre felii cu 1/2 din amestecul de maioneza și muștar, intinzand cate puțin pe fiecare,…

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gogosi cu lingura, cea mai usoara reteta. Secretul lui Chef Paul Constantin pentru cele mai pufoase

09:15, 15.05.2024 - Cine nu adora gogoșile? Acest desert este preferatul tuturor. Sunt aromate și gustoase și nu aveți nevoie de multe ingrediente pentru a le prepara. Pentru astazi va aratam o rețeta simpla de gogoși cu lingura. Secretul lui Chef Paul Constantin pentru cele mai pufoase gogoși! Ce ingrediente aveți nevoie…

Pipiridzi tangasiti, mancarea ”aromanilor saraci” care a ajuns la moda in restaurantele fancy/ Rețeta originala a deliciului care e gata in mai puțin de-o ora: Doar patru ingrediente, poți sa-l savurezi și cald, și rece

12:00, 02.05.2024 - ”Pipiridzi tangasiti” sau, așa cum o sa-i gasești mai degraba pe internet, ”piperchi țargasiti” este o mancare tradiționala din bucataria veche a aromanilor (adica romanii vechi, nu un popor separat), care a ajuns astazi la moda in restaurantele din Capitala, alaturi de shakshuka, celebrul mic dejun…

Secretul frumusetii rusoaicelor. Ce folosesc pentru a avea un ten perfect chiar și la varste inaintate

21:56, 23.04.2024 - Femeile din Rusia par sa imbrace procesul de imbatranire cu o grație aparte, pastrandu-și stralucirea și prospetimea tenului la orice varsta. Vazute ca modele de frumusețe și eleganța, rusoaicele ridica intrebari privind secretele lor de infrumusețare și intreținere a tenului, care au ramas pana acum…

Gogoși de post cu lingura. Ies fix așa cum le facea bunica. Nu e nevoie nici de framantare

09:01, 15.04.2024 - Ne aflam in Postul Paștelui, perioada in care credincioșii nu consuma carne, oua sau lapte. Gogoșile de post este desertul perfect pe care il puteți prepara acum. Aromate și gustoase, aceste nici macar nu necesita framantare. Gogoși delicioase de post Gogoșile de post sunt foarte delicioase, chiar daca…

Rețeta de chec pufos cu lapte condensat. Ai nevoie de puține ingrediente pentru a pregati un desert delicios

23:50, 11.04.2024 - Cu siguranța ai gatit checul intr-o mulțime de combinații, atat cu fructe, cat și cu ciocolata sau alte arome. Daca vrei sa incerci o rețeta noua, care te va cuceri, trebuie neaparat sa gatești chec cu lapte condensat. Ai nevoie de puține ingrediente.

(UPDATE) Turcia: Cel putin 29 oameni au murit intr-un incendiu la Istanbul

17:35, 02.04.2024 - UPDATE – Cel putin 29 de persoane au murit si opt au fost ranite marti intr-un incendiu declansat intr-o discoteca situata la subsolul unui imobil rezidential cu 16 etaje din centrul orasului Istanbul, a anuntat biroul guvernatorului Istanbului, Davut Gul, transmit AFP, Reuters si dpa. Dintre persoanele…

Rețeta de orez cu lapte de post. Ce ingrediente trebuie sa adaugi pentru un gust fabulos

16:15, 28.03.2024 - Orezul cu lapte este desertul copilariei, iar puține persoane reușesc sa egaleze gustul pe care il avea atunci. Iata o rețeta de orez cu lapte de post, care te va face sa te simți ca in tinerețe. Are puține ingrediente, pe care trebuie sa știi cum sa le combini corect.

Pulpa de rata cu ceapa caramelizata si cuscus

00:35, 15.03.2024 - Ingrediente: pulpa de rata condimente (sare, piper, cimbru) felii de portocala Se condimenteaza pulpa de rata si se pune pe 2-3 felii de portocala, invelita intr-o hartie de copt. Se introduce la cuptor, 40 de minute la 180 de grade, apoi se creste temperatura la 200 de grade, cu ventilatie si se scoate…


Ce parere ai despre aceasta stire?