Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Meteorologii avertizează: Ceață densă în toată țara

Publicat:

de Stat a emis cod galben de ceața pe intreg teritoriul . Potrivit meteorologilor, pe parcursul zilei de astazi și in noaptea de 5 decembrie se prevede ceata cu vizibilitatea de 500 m, temporar de 200 m.

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Cer innorat și ceața matinala: Cum se va imbunatați vremea, spun meteorologii

07:15, 25.04.2024 - Vremea in Moldova se anunța predominant innorata astazi, cu o tendința de imbunatațire a condițiilor meteorologice spre sfarșitul zilei. Ceața matinala va lasa loc cerului acoperit, fara așteptari de precipitații semnificative. Informațiile sunt furnizate de Serviciul Hidrometeorologic de Stat.

De la ceața la incalzire și nori: Meteorologii avertizeaza despre ploaie ușoara spre seara

07:15, 23.04.2024 - Astazi, Moldova se confrunta cu o zi predominant innorata, cu o tendința de incalzire treptata pe parcursul zilei. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, se așteapta o creștere a probabilitații de precipitații spre seara.

Zi noroasa și cețoasa: Meteorologii ne avertizeaza de vizibilitate redusa și temperaturi apropiate de ingheț

07:15, 08.03.2024 - Vremea in Moldova se menține predominant noroasa astazi, conform datelor oferite de Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Ceața densa va fi elementul cel mai semnificativ al prognozei, afectand vizibilitatea pe parcursul intregii zile.

Ceața densa in Moldova și Dobrogea. Iata localitațile pentru care a fost emis cod galben

07:41, 05.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie avertizeaza ca marți dimineața este ceața densa in mai multe zone din Moldova și din Dobrogea. Meteorologii au emis avertizare cod galben de ceața.

Ceața densa și vizibilitate redusa pe drumurile din țara: Recomandarile poliției pentru șoferi

08:30, 28.02.2024 - Poliția Republicii Moldova atenționeaza șoferii despre ceața densa in unele zone din centrul și sudul țarii, ceea ce determina scaderea vizibilitații in trafic. Pietonii sunt indemnați sa traverseze strada doar in locurile permise.

Ceața densa și polei in zona Turda-Campia Turzii!

09:10, 21.02.2024 - ANM a emis in aceasta dimineața un Cod Galben de ceața densa și polei valabil pentru Turda, Campia Turzii și comunele invecinate pana la ora 10. Se va semnala : ceața care determina scaderea vizibilitații sub 200 m, izolat sub 50 m, ce va favoriza, in funcție și de condițiile locale, formarea ghețușului.…

Cer innorat pentru astazi: Meteorologii prognozeaza o zi cu temperaturi blande

09:20, 17.02.2024 - Astazi, Moldova se afla sub un cer innorat, cu o atmosfera calma și lipsita de precipitații. Vremea este caracterizata printr-o stabilitate notabila, iar Serviciul Hidrometeorologic de Stat indica o zi predominant uscata.

Luna februarie 2024 va fi cu temperaturi peste valorile normei

20:25, 01.02.2024 - Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a prezentat astazi perspectiva meteorologica pentru luna februarie 2024 pe teritoriul Republicii Moldova, care arata temperaturi peste valorile normei, transmite Moldpres. Astfel, in urma analizei materialelor sinoptice și climatice efectuate de catre Serviciul…


Ce parere ai despre aceasta stire?