Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mesaje de Crăciun de la militarii din Afganistan pentru cei de acasă VIDEO

Publicat:

Luptatorii romani nu i-au uitat pe cei pe care i-au lasat in tara. Soldatii care fac parte din ultimul detasament romanesc au transmis rudelor mesaje de sarbatori. Militarii le promit celor dragi ca se vor intoarce curand acasa.

"Din Afganistan va doresc sarbatori fericite si sa va bucurati de frumusetea Craciunului la noi acasa", este mesajul trimis de caporalul .

"Din Afganistan va trimit un buchet cu ganduri bune pe care sa le prindeti in bradul de acasa. Va doresc sarbatori cu bucurie, cu belsug, cu daruri multe", a tranmis , plutonier-major.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Peste 79% dintre romani vor petrece Paștele acasa

08:30, 03.05.2024 - Peste 79% dintre romani vor petrece Paște le acasa, in familie, conform unui studiu realizat de Reveal Marketing Research. Peste 79% dintre romani intentioneaza sa isi petreaca Sarbatorile Pascale acasa, in familie, iar 75% vor sa participe la slujba de Inviere din acest an. De asemenea, peste 67% dintre…

Rivalitate militara si diplomatica: soldații rusi au intrat intr-o baza aeriana din Niger care gazduieste trupe americane

05:50, 03.05.2024 - Militarii rusi au intrat intr-o baza aeriana din Niger care gazduieste trupe americane, dupa decizia juntei din Niger de a expulza fortele SUA din tara, relateaza The Guardian, citat de news.ro.

Soldații ruși dezerteaza din razboiul lui Putin și cauta azil in strainatate. Acasa ii așteapta ani grei de inchisoare

20:25, 12.04.2024 - Associated Press a vorbit cu cinci ofițeri și un soldat care au dezertat din armata rusa. Toți au dosare penale impotriva lor in Rusia, unde risca 10 ani sau mai mult de inchisoare. Fiecare dintre ei așteapta o primire din partea Occidentului care pare sa nu mai vina.

Rusia ii așteapta pe soldații francezi in Ucraina: 'Ii vom omori pe toti. Franța e pe cale sa provoace al Treilea Razboi Mondial' – VIDEO

23:16, 21.03.2024 - Vicepresedintele Dumei de Stat, Camera inferioara a Parlamentului rus, Piotr Tosltoi, ameninta, intr-un interviu acordat postului francez BFMTV, Franta si pe presedintele francez Emmanuel Macron ca rusii ”ii vor omori toti militarii francezi”, in cazul in care vor fi trimisi in Ucraina, o ideea evocata…

Alexandru Mitrița, mesaj pentru Edward Iordanescu, dupa ce a fost lasat acasa: „Mi-am schimbat atitudinea. Imi doresc sa fiu la Euro”

22:30, 16.03.2024 - Alexandru Mitrița (29 de ani) i-a transmis un mesaj selecționerului Edward Iordanescu, dupa cu Universitatea Craiova a invins-o pe CFR, scor 2-1, in prima etapa din play-off-ul Superligii. La finalul meciului, Alex Mitrița, care a marcat al doilea gol al oltenilor, a declarat ca și-a schimbat atitudinea…

Cum i-a convins Danuț Lupu pe judecatori sa il elibereze din inchisoare. Fostul fotbalist a plecat acasa, dupa cinci luni de stat in spatele gratiilor: ”Doresc sa...”

12:40, 08.03.2024 - Vești bune pentru Danuț Lupu! Fostul fotbalist a fost eliberat din inchisoare, dupa cinci luni de stat in spatele gratiilor. Iata cum a reușit, alaturi de avocatul sau, sa ii convinga pe judecatori sa il lase in libertate și ce planuri are!

Rușii se lauda ca au gasit rețeta sa distruga `indestructibilele` tancuri americane Abrams folosite de ucraineni (Video)

20:31, 03.03.2024 - Militarii rusi au distrus un nou tanc Abrams de productie SUA pe direcția Avdiivka. Dupa doua lovituri lansate de dronele FPV "Upiri", vehiculul blindat a luat foc, a declarat pentru TASS un reprezentant al intreprinderii producatoare a dronei, relateaza Rador Radio Romania. "Luptatorii tocmai ce…


Ce parere ai despre aceasta stire?