Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Meghan Markle reia un proiect important de pe urma căruia va câștiga foarte mulți bani

Publicat:

Inainte de a se casatori cu Harry, caștiga 76.000 de dolari pe an administrand blogul sau „”. Blogul era concentrat pe mancare, calatorii, moda și sanatate. A fost nevoita sa-și suspende blogul, odata cu anunțul relației cu Prințului Harry. Daca l-ar reactiva in acest moment, ar avea de caștigat de pe urma... -ul reia un proiect important de pe urma caruia va caștiga foarte mulți bani apare prima data in TaBu .

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Meghan Markle, accident vestimentar in public. Ce gafa a facut soția Prințului Harry, fanii au taxat-o rapid

19:35, 06.04.2024 - Meghan Markle a fost prezenta la un spital de copii pentru a promova terapia prin lectura, dar a suferit o defecțiune vestimentara, iar fanii acesteia au taxat-o imediat pe Ducesa pe rețelele de socializare. Meghan Markle, defecțiune penibila a garderobei Meghan Markle pare sa fi suferit o mica defecțiune…

VIDEO| Proiect foarte important in cartierul Orizont. Precizarile primarului Gabriel Pleșa

11:30, 03.04.2024 - Am fost, alaturi de domnul Președinte al Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, și de domnul Director al APA CTTA – sucursala  Alba Iulia, Voicu Paul, in cartierul Orizont, unde avem in execuție un proiect foarte important pentru locuitorii din zona: Rețelele de apa și de canalizare. Aceasta investiție,…

Cosmin Raț, candidat POL la Primaria Campina: ”Cel mai important proiect al meu este realizarea unui centru modern de primiri urgențe și dializa”

11:11, 02.04.2024 - Cosmin Raț este candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Campina, iar incepand de astazi va raspunde de-a lungul unei serii de articole la o serie de provocari.

Prima reacție a Prințului Harry și a lui Meghan Markle, dupa ce Kate Middleton a anunțat ca are cancer: „Speram ca...”

12:01, 23.03.2024 - Printul Harry si Meghan Markle au avut o prima reactie, dupa ce Kate Middleton a anunțat ca are cancer. Mai multe vedete internaționale, dar nu numai, au transmis mesaje de susținere pentru Prințesa de Wales. Iata ce au spus cei doi pentru cumnata lor!

Cea mai recenta umilința a Palatului Buckingham pentru printul Harry si Meghan Markle. Au devenit istorie

22:40, 19.03.2024 - Profilurile lui Meghan și Harry au fost eliminate de pe site-ul Palatului Buckingham și apoi transformate intr-o secțiune comuna. Biografiile extinse ale Prințului Harry și Meghan Markle au fost inițial eliminate de pe site-ul Palatului Buckingham și ulterior actualizate și inlocuite cu o secțiune comuna…

Cine este banațeanul care a reușit sa deblocheze cel mai important proiect al Moldovei

15:11, 10.03.2024 - Municipiul Iasi va fi primul municipiu care va avea legatura la doua autostrazi, dupa ce, dupa 32 de ani, „banatean asa cum e, Sorin Grindeanu a reusit sa deblocheze autostrada Moldovei“, a afirmat Marcel Ciolacu, la Iași. Premierul Marcel Ciolacu a declarat la Iasi ca dupa 32 de ani, banateanul…

Raspunsul pe care i l-a dat Regina Elisabeta a II-a Prințului Harry cand acesta i-a cerut aprobarea sa se casatoreasca cu Meghan Markle: „Catastrofa completa”

22:11, 04.02.2024 - Continue reading Raspunsul pe care i l-a dat Regina Elisabeta a II-a Prințului Harry cand acesta i-a cerut aprobarea sa se casatoreasca cu Meghan Markle: „Catastrofa completa” at Info real.


Ce parere ai despre aceasta stire?