Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Răspunsul pe care i l-a dat Regina Elisabeta a II-a Prințului Harry când acesta i-a cerut aprobarea să se căsătorească cu Meghan Markle: „Catastrofă completă”

Publicat:

Continue reading Raspunsul pe care i l-a dat a II-a Prințului Harry cand acesta i-a cerut aprobarea sa se casatoreasca cu : „Catastrofa completa” at Info real.

Citeste articolul mai departe pe info-real.ro…  

Sursa articol: info-real.ro


Stiri pe aceeasi tema

Meghan Markle, accident vestimentar in public. Ce gafa a facut soția Prințului Harry, fanii au taxat-o rapid

19:35, 06.04.2024 - Meghan Markle a fost prezenta la un spital de copii pentru a promova terapia prin lectura, dar a suferit o defecțiune vestimentara, iar fanii acesteia au taxat-o imediat pe Ducesa pe rețelele de socializare. Meghan Markle, defecțiune penibila a garderobei Meghan Markle pare sa fi suferit o mica defecțiune…

Chiar ai nevoie sa te speli pe fața dimineața și seara? Raspunsul surprinzator al unui dermatolog

08:30, 01.04.2024 - Chiar ai nevoie sa te speli pe fața dimineața și seara? Raspunsul surprinzator al unui dermatolog Continue reading Chiar ai nevoie sa te speli pe fața dimineața și seara? Raspunsul surprinzator al unui dermatolog at Tabu.

Copiii lui Michael Jackson, in formula completa pe covorul roșu, dupa ani buni. Sunt adulți in toata regula!

08:50, 29.03.2024 - Copiii lui Michael Jackson, in formula completa pe covorul roșu, dupa ani buni. Sunt adulți in toata regula! Continue reading Copiii lui Michael Jackson, in formula completa pe covorul roșu, dupa ani buni. Sunt adulți in toata regula! at Tabu.

Ședinta a Consiliului Local Municipal Constanta. Ordinea de zi completa

18:10, 22.03.2024 - Se convoaca Consiliul local al municipiului Constanta in sedinta ordinara, joi, 28.03.2024, ora 17.00, in sala "Remus Opreanu" a Consiliului Judetean Constanta.Proiectul ordinii de zi Depunerea juramantului de catre domnul consilier local Muctat Serdin; Aprobarea procesului verbal al sedintei extraordinare…

Cea mai recenta umilința a Palatului Buckingham pentru printul Harry si Meghan Markle. Au devenit istorie

22:40, 19.03.2024 - Profilurile lui Meghan și Harry au fost eliminate de pe site-ul Palatului Buckingham și apoi transformate intr-o secțiune comuna. Biografiile extinse ale Prințului Harry și Meghan Markle au fost inițial eliminate de pe site-ul Palatului Buckingham și ulterior actualizate și inlocuite cu o secțiune comuna…

Ciolacu: „Ar fi o catastrofa pentru București sa continue Nicușor la Primarie”. Firea, singurul candidat anunțat la PSD

15:00, 29.02.2024 - Liderul PSD, premierul Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, ca daca partidul sau o va susține pe Gabriela Firea pentru Primaria Generala, iar PNL pe Sebastian Burduja, atunci actualul edil Nicușor Dan ar avea cele mai multe șanse pentru un nou mandat, catalogand aceasta ipoteza drept o catastrofa.

Raspunsul pe care i l-a dat Regina Elisabeta II Prințului Harry cand acesta i-a cerut aprobarea sa se casatoreasca cu Meghan Markle: „Catastrofa completa”

21:50, 04.02.2024 - In cartea sa de memorii intitulata „Spare” („Rezerva”), Prințul Harry dezvaluie ca a fost uimit de raspunsul sincer al Reginei Elisabeta II atunci cand a cerut binecuvantarea pentru a se casatori cu Meghan Markle.


Ce parere ai despre aceasta stire?