Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Meciul lui Tecău la US Open amânat de ploaie

Publicat:

Ploaia a marit suspansul la US Open, unde jucatorii si au asteptat in van astazi disputarea jocului din sferturile de finala ale probei de dublu. Tecau si Lindstedt au ca adversari in batalia pentru semifinale cuplul italian Bolelli-Fognini. este aproape de a reintra in top 10 la dublu, in cazul in care va ajunge in semifinale la US Open. Ploaia si conditiile atmosferice neprielnice au facut ca meciul sa fie amanat pentru maine, la [...]Citeste mai mult: Meciul lui Tecau la US Open amanat de ploaie | Sursa:

Citeste articolul mai departe pe SportLocal.ro…  

Sursa articol: SportLocal.ro


Stiri pe aceeasi tema

Meciul dintre Al-Ain si Al-Hilal, amanat din cauza conditiilor meteo nefavorabile

16:35, 16.04.2024 - Meciul din prima mansa a semifinalelor Ligii Campionilor Asiei dintre Al-Ain (Emiratele Arabe Unite) si Al-Hilal (Arabia Saudita) a fost amanat din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, a anuntat marti Confederatia Asiatica de Fotbal (AFC), scrie Reuters, potrivit Agerpres.

A fost amanat meciul Al Ain - Al Hilal din semifinalele Ligii Campionilor Asiei. Cand se joaca partida

15:01, 16.04.2024 - Meciul dintre formațiile Al Ain și Al Hilal, din semifinalele Ligii Campionilor Asiei, a fost amanat pentru ziua de miercuri, 17 aprilie 2024. Momentan nu se cunoaște ora la care a fost reprogramata intalnirea celor doua echipe de fotbal.

Echipele Romaniei si Ucrainei sunt la egalitate, 2-2 la BJKC. Soarta intalnirii va fi decisa de meciul de dublu

01:10, 14.04.2024 - Echipele Romaniei si Ucrainei sunt la egalitate, 2-2, in calificarile Billie Jean King Cup, dupa ce Jaqueline Cristian a invins-o pe Lesia Turenko in trei seturi, cu 2-6, 6-4, 6-4, sambata, la Fernandina Beach (Florida).

Premier League: Tottenham - Nottingham NU va fi amanat. Un barbat a murit injunghiat langa stadion

18:05, 07.04.2024 - Meciul de duminica, din Premier League, intre Tottenham Hotspur și oaspeții de la Nottingham Forest va avea loc, dupa ce un barbat a fost injunghiat mortal in apropierea stadionului, a anunțat clubul din nordul Londrei.

Simona Halep nu va juca pentru Romania in meciul cu Ucraina din Billie Jean King Cup

12:25, 30.03.2024 - Simona Halep facea parte din lotul anunțat de Horia Tecau pentru intalnirea cu Ucraina din Billie Jean King Cup, dar Federația Romana de Tenis a anunțat ca fosta lidera WTA nu va putea juca pentru Romania.

E bun și la fotbal! Sinner i-a oferit o experiența de neuitat unui copil

13:05, 23.03.2024 - Meciul lui Jannik Sinner (22 de ani, 3 ATP) cu conaționalul Andrea Vavassori (28 de ani, 148 ATP), din primul tur de la Miami a fost intrerupt și reprogramat din cauza ploii, prilej pentru numarul 3 ATP sa se relaxeze inainte de reluarea partidei. Ploaia a afectat turneul de la Miami. Inclusiv meciul…

Simona Halep, convocata la echipa Romaniei pentru Billie Jean King Cup

21:00, 15.03.2024 - Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, aflata in pragul revenirii dupa ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne s-a redus la noua luni o suspendare de patru ani, a fost convocata la echipa Romaniei pentru meciul cu Ucraina, din Billie Jean King Cup.Capitanul nejucator Horia Tecau le-a convocat…

Pastila pentru suflet: pilda negustorului salvat de ploaie

08:50, 05.03.2024 - Pilda zilei - Tot ce se intampla, se intampla cu un scop Era odata un negustor bogat care se intorcea acasa, dupa ce vanduse multa marfa, intr-un iarmaroc. Avea, asadar, cu sine, o insemnata suma de bani. Mergand cu caruta pe drum, se porni o ploaie mare. Negustorul, necajit din aceasta pricina, ridica…


Ce parere ai despre aceasta stire?