Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Masuri draconice ale Fiscului impotriva firmelor: Supraimpozitare

Publicat:

Sumele stabilite suplimentar de organele de control se vor supraimpozita. De exemplu, daca vin in control si stabilesc o diferenta suplimentara de impozit pe profit de 100.000 lei, iar suma declarata initial de contribuabil a fost de 490.000 lei, se vor plati dobanzi si penalitati de intarziere 14,6% pe an (14.600 lei) si penalitate de nedeclarare de 25% (25.000 lei). Prin urmare, intr-un singur an suma platita pentru nedeclararea celor 100.000 lei va ajunge la 39.600 lei,  adica 39,60% din suma nedeclarata”, explica , , Contexpert. mai multe, pe capital.ro

Citeste articolul mai departe pe money.ro…  

Sursa articol: money.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bloomberg: Consilierii lui Trump iau in considerare masuri impotriva țarilor care doresc sa abandoneze dolarul

03:51, 26.04.2024 - Agenția, citand surse, raporteaza ca printre opțiunile posibile se numara introducerea de masuri de control al exporturilor, amenzi, precum și taxe pe operațiunile valutare și tarife „preferențiale”.

Atentie, calatori! Masuri sporite de control la Aeroport. Veniți cu 3 ore inainte de zbor, pentru a evita cozile

13:35, 25.04.2024 - Procedurile de control și inregistrare a pasagerilor la Aeroportul Chișinau au fost revizuite pentru o securitate sporita, ceea ce poate duce la anumite intarzieri. Astfel, autoritațile indeamna cetațeni care au zboruri sa ajunga la aerogara cu cel puțin 3 ore inainte de zbor pentru a se asigura ca…

Ministrul belgian al Sanatații solicita UE sa ia mai multe masuri impotriva fumatului

18:55, 27.03.2024 - UE are nevoie de mai multe inițiative pentru a combate consumul de tutun și pentru a crea un mediu sanatos axat pe prevenire, a declarat Frank Vandenbroucke, ministrul belgian al Sanatații, scrie Euronews. “Aș dori sa le spun celor din industria tutunului:

Noul Cod Silvic vine cu noi masuri impotriva mafiei padurilor

16:55, 21.03.2024 - A fost aprobat noul Cod Silvic, care vine cu noi masuri impotriva taierilor ilegale de lemne. Una din cele mai importante prevederi este interzicerea taierilor la ras in jumatate din suprafata de padure a tarii, pana in prezent, acestea erau interzise doar in Parcurile Nationale.

Guvernul a adoptat proiectul noului Cod Silvic: Masuri impotriva furtului de lemn și acces pentru cetațeni in toate padurile (Document)

16:20, 21.03.2024 - Ministrul Mediului, Mircea Fechet, a declarat joi, despre proiectul noului Cod Silvic adoptat de Executiv ca taierile la ras vor fi interzise in aproape jumatate din suprafata de padure a tarii, furtul de masa lemnoasa va duce la suspendarea dreptului de acces in SUMAL 2. In plus, ministrul a mai anuntat…

China susține ca a luat masuri de control dupa „intruziunea” unor ambarcațiuni filipineze

08:05, 05.03.2024 - Paza de coasta chineza a anunțat marți ca a luat „masuri de control” cu privire la ceea ce a calificat drept o „intruziune" a navelor filipineze in preajma unui recif disputat in Marea Chinei de Sud, relateaza AFP.

SATU MARE Protest al taximetriștilor impotriva firmelor de ride-sharing

20:46, 04.03.2024 - Taximetristii membri ai Asociatiei Nationale a Patronatului Operatorilor de Transport in Regim de Taxi (ANPOTRT) au continuat luni protestele in Piata Constitutiei, cu aproximativ 100 de masini participante la protest. The post SATU MARE Protest al taximetriștilor impotriva firmelor de ride-sharing…

Kievul cere Varșoviei sa ia masuri impotriva agricultorilor polonezi care arunca cereale ucrainene

11:36, 26.02.2024 - Vicepremierul ucrainean Oleksandr Kubrakov a cerut luni Guvernului polonez sa ia masuri impotriva protestatarilor care arunca cerealele din mijloacele de transport cerealele provenite din Ucraina.


Ce parere ai despre aceasta stire?