Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Masca de păr cu ou. Rețete naturale pentru un păr sănătos și mătăsos

Publicat:

Folosește o masca de par cu ou cu ingrediente naturale și eficiente sa te bucuri de un par mai rezistent, mai sanatos și mai lucios. Galbenușul de ou este un adevarat balsam și are numeroase beneficii pentru parul tau. Folosește frecvent o masca de par cu ou, cel puțin de doua, trei ori pe luna, pentru a obține un par mai frumos și mai viguros și pentru a stimula creșterea de fire noi. Consumul de oua este benefic pentru piele și par, dar oul, in special galbenușul, este excelent și pentru maștile pe care la aplici pe par. Galbenușul, o soluție pentru toate problemele parului Proteinele și acizii…

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Trei rețete rapide de spaghetti din sudul Italiei bune pentru post

13:25, 30.04.2024 - Exista trei rețete consacrate de spaghetti in sudul Italiei care includ exclusiv ingrediente de origine vegetala, insa in masura sa satisfaca cele mai exigente gusturi. Fiecare dintre sosuri are ca element comun sosul de roșii, pe langa care pot varia celelalte ingredientele cele mai simple tipice bucatariei…

Rețete de prajituri marmorate

09:05, 15.04.2024 - Prajitura marmorata este, de regula, aluatul pufos, fraged, in care adaugi diferite ingrediente și arome care sa se imbine perfect in straturi distincte, pentru a obține un aspect marmorat. Iata și cateva rețete de prajituri marmorate.De regula, daca adaugi cacao sau creme de prajituri, sau așezi prajitura…

Semințele de in, importante beneficii pentru sanatate

17:10, 12.04.2024 - Semințele de in, cu aroma sa blanda, de nuca și consistența crocanta, sunt un ingredient versatil care poate imbunatați gustul și textura aproape oricarei rețete. O porție de semințe de in furnizeaza proteine, fibre și acizi grași omega-3. Consumul poate contribui la scaderea riscului de apariție a…

Ce sa pui la piure in loc de lapte. Cele 6 alternative care te vor surprinde

23:01, 05.04.2024 - Cel mai bun piure se obține cu mici secrete. In primul rand, opteaza pentru cartofi cu o textura bogata in amidon. Un alt truc consta in fierberea cartofilor in apa sarata. Pune-i taiați intr-o oala mare cu apa sarata și fierbe-i pana cand devin moi. Este important sa nu fierbi excesiv cartofii, deoarece…

Uleiul de masline, mierea, branza și peștele, in topul alimentelor contrafacute, pe care le cumparam din supermarket

12:06, 05.03.2024 - Specialiștii din domeniul siguranței alimentare de Food Fraud Database, citați de Antena 3 arata ca 10% dintre produsele alimentare pe care le gasim in supermarketuri sunt contrafacute. Conform sursei citate, pe primul loc in top se afla uleiul de masline extravirgin, fiind produsul falsificat cel mai…

Alimentele pe care ar trebui sa le mananci primavara in fiecare saptamana. Sunt sanatate curata

15:30, 03.03.2024 -  1. SpanaculSpanacul este unul dintre primele legume care apar in primavara și este o sursa excelenta de vitamina K, vitamina A, mangan și fier. Este, de asemenea, bogat in antioxidanți care pot ajuta la combaterea inflamației și la protejarea sanatații ochilor. Spanacul poate fi adaugat in salate,…

Ce sa faci sa iți creasca parul mai repede. Sfaturi pentru un par lung și sanatos

15:05, 29.02.2024 - Viteza de creștere a parului depinde de anumiți factori, precum varsta, tipul de par, starea generala de sanatate și anumite afecțiuni medicale. Cu toate astea, poți apela la anumite trucuri daca iți dorești o podoaba capilara bogata. Dieta și alimentele pe care le mananci conteaza, de asemenea, in…

Patrunjelul, minunea din bucatarie. Cand devine periculos pentru organism consumul acestei plante

10:05, 25.02.2024 - Sucul insa devine foarte periculos pentru organism, daca este consumat in cantitati mari.Patrunjelul contine proteine (20%), flavonoide (intretin membranele celulelor sangelui, au rol de antioxidant), uleiuri esentiale, fier, calciu, fosfor, mangan, inositol, sulf, vitamina K, betacaroten si, in special,…


Ce parere ai despre aceasta stire?