Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Marturisiri emotionante ale botosanencei nenorocita de un medic ginecolog

Publicat:

  a vorbit despre un vis neimplinit, inca. Tanara este pe zi ce trece tot mai puternica si dupa doua luni de zile petrecute in spital asteapta sa se intoarca la Botosani. Isi aminteste perfect tot ce s-a intamplat pana in momentul in care a simtit ca este taiata Isi...

Citeste articolul mai departe pe stiri.botosani.ro…  

Sursa articol: stiri.botosani.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO: Momente emoționante la Biserica „Vovidenia” din municipiul Botoșani, in Sambata lui Lazar

13:55, 27.04.2024 - VIDEO: Momente emoționante la Biserica „Vovidenia” din municipiul Botoșani, in Sambata lui Lazar Popasul duhovnicesc de la Biserica „Vovidenia” din municipiul Botoșani, din Sambata lui Lazar, s-a incheiat cu un colaj  de cantari bisericești din perioada Postului Mare, protagoniștii fiind membrii corului…

Flagrant la Spitalul Județean Giurgiu: Un medic ginecolog a fost prins in timp ce primea mita pentru o cezariana

09:45, 24.04.2024 - Un medic ginecolog de la Spitalul Judetean Giurgiu a fost prins in flagrant cand primea mita pentru a efectua o cezariana. Doctorul a cerut 900 de lei, dintre care 700 pentru el si 200 pentru alte persoane.

Florin Piersic, marturisiri emoționante despre sora lui, care a murit la nici 15 ani: „Dragii mei, trebuie sa va spun neaparat!”

18:40, 22.04.2024 - Florin Piersic (88 de ani), marele și indragitul actor al Romaniei, are o poveste de viața care bate filmul. Nu mulți sunt cei care știu ca artistul a avut o sora, care a murit inecata, la nici 15 ani, și pe care o plange și in ziua de azi. Drama care i-a marcat familia il tulbura […] The post Florin…

Mireasa. Alexandru și Cristina, marturisiri emoționante. Ce au povestit concurenții despre trecutul lor: ”Am fost dependent” / VIDEO

23:50, 18.04.2024 - Alexandru și Cristina formeaza un cuplu in casa Mireasa, iar planurile lor devin tot mai stabile. De data aceasta, și-au facut mai multe marturisiri importante din trecutul lor. Concurentul a povestit despre o dependența pe care o avut-o, iar partenera sa i-a spus ca il va susține necondiționat.

Momente emoționante la Botoșani: Aryan s-a intalnit cu polițiștii care l-au salvat din padure și a primit cadouri de la ei

17:20, 25.03.2024 - Intalnire emoționanta la Botoșani. Aryan, copilul de doi ani gasit in padure dupa mai bine de 24 de ore de cautari, s-a intalnit luni cu salvatorii sai. A stat de vorba cu cei trei polițiști, care i-au oferit și cadouri.

„Fetița Zurli”, marturisiri emoționante dupa ce a spus adio trupei: „Mi s-a spus ca lumea nu este interesata de Vero Caliman”

14:40, 22.03.2024 - „Gașca Zurli”, grupul fondat de Mirela Retegan, se afla in centrul unui scandal uriaș. Dupa ce in urma cu cateva saptamani a anunțat ca parasește grupul, Vero Caliman, cea care a dat viața indragitului personaj „Fetița Zurli”, a publicat un mesaj emoționant pe contul sau de Facebook.

Mama lui Radu Ayan, noi declarații emoționante dupa ce fiul ei, disparut in Botoșani, a fost gasit. Femeia nu s-a putut opri din plans: ”Nu am cuvinte”

09:41, 19.03.2024 - Parinții lui Radu Ayan au primit cea mai buna veste a vieții lor, dupa ce li s-a spus ca baiețelul lor, de doar doi ani, disparut timp de 25 de ore de acasa, a fost gasit teafar. Femeia nu s-a putut opri din plans, dar in ciuda emoțiilor care au copleșit-o, a facut declarații despre ceea ce simte.

Star Matinal. Prietenii și-au luat ramas bun de la Mioara Roman. Oamenii dragi, marturisiri emoționante despre mama Oanei Roman / VIDEO

09:20, 27.02.2024 - Au fost momente grele ieri, la Cimitirul Reinvierea. Mioara Roman a fost condusa pe ultimul drum de oamenii apropiați. Printre cei care le-au fost alaturi Oanei și Catincai Roman intr-o zi atat de dificila s-au numarat Mihai Mitoșeru și Pepe.


Ce parere ai despre aceasta stire?