Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mama lui Yannis, băiatul care a murit după ce a băut energizante, declarații dureroase despre noua lege. Nu mai pot fi vândute minorilor: ”M-a luat tremuratul”

Publicat:

Copiii minori din Romania nu mai pot sa cumpere energizante din magazine, conform noii legi adoptate de Guvern. Aceasta propunere vine in urma unei tragedii, cand Yannis a murit intr-o tabara de tava, dupa ce a consumat mai multe doze. Mama lui a facut declarații dureroase, dupa ce a vazut propunerea legislativa.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tatal lui Sebi, tanarul ucis de Vlad Pascu in accidentul de la 2 Mai, reacție dupa audierea judecatoarei Ancuța Popoviciu: „Pentru ce au murit copiii astia?”

15:01, 24.04.2024 - Tatal lui Sebi, tanarul ucis de Vlad Pascu in accidentul de la 2 Mai, a reacționat, dupa ce Ancuța Popoviciu a fost audiata de oamenii legii. Ce a spus barbatul despre atitudinea judecatoarei care se ocupa de cazul care a șocat Romania.

Tanarul din Timișoara, care a murit in salonul de tatuaje, a baut șapte energizante inainte de tragedie. Baiatul s-a stins sub privirea terifiata a prietenului: ”Si-a dat pur si simplu ochii peste cap”

14:50, 13.04.2024 - In urma cu o zi, un tanar de 23 de ani a murit subit intr-un salon de tatuaje. O posibila cauza decesului a fost stabilita, in urma cu puțin timp. Baiatul a baut șapte energizante inainte de tragedie. Totul s-a intamplat sub privirile prietenului sau tatuator.

Adolescent mort pe terenul de fotbal, dupa ce a baut energizant

17:20, 27.02.2024 - Chris, baiatul de 16 ani din localitatea Biled juca fotbal cu mai mulți prieteni cand a cazut secerat la pamant. Martorii au sunat urgent la 112 și la fața locului a ajuns chiar și un elicopter SMURD.Medicii s-au chinuit sa il resusciteze minute in șir și l-au transportat la spital pentru ingrijiri…

Baiatul de 13 ani care a murit la fotbal consumase trei energizante! „Supradoza de energizante poate sa favorizeze stopul cardiac”

12:20, 22.02.2024 - Un adolescent de doar 13 ani din Maieru și-a pierdut viața aseara, dupa un antrenament de fotbal. Se pare ca copilul consumase 3 bauturi energizante și nu s-ar fi alimentat corespunzator pe parcursul zilei. Potrivit șefului UPU-SMURD, dr Tiberiu Tudor supradoza de energizante poate sa favorizeze apariția…

A fugit de razboiul din Ucraina, dar a murit in munții din Romania. Tanarul ucrainean, abandonat de tovarașii de drum

20:35, 14.02.2024 - Un tanar ucrainean care a fugit din calea razboiului din țara sa și-a gasit sfarșitul in Munții Maramureșului, abandonat de ceilalți doi tovarași de drum. Colegii de drum i-au pacalit pe angajații Salvamont romani! Trei ucraineni care au primit ordin de incorporare au fugit din calea razboiului, in…

Sfarșit tragic pentru un tanar ucrainean. A fugit de razboi și a murit de frig in Munții Maramureșului

09:30, 14.02.2024 - Un tanar ucrainean care facea parte dintr-un grup de trei persoane care au trecut granita in Romania prin Muntii Maramuresului a decedat inghetat, desi, initial, salvamontistii stiau despre acesta ca s-ar fi intors in Ucraina, a informat, miercuri dimineata, directorul Serviciului Public Judetean Salvamont…


Ce parere ai despre aceasta stire?