Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mai mulți cercetători chinezi și-au aflat pedepsele pentru un experiment cu bebeluși ale căror gene au fost modificate

Publicat:

Experimentul a fost catalogat ca fiind unul extrem și abominabil. Ca urmare a acestuia, cei trei cercetatori chinezii au fost condamnați la închisoare pentru pentru practici ilegale în domeniul medical, scrie .

, care a condus cercetarea, a stârnit controverse anul trecut, atunci când a creat sugari prin alterarea ADN-ului embrionilor de la mai multe cupluri aflate într-un tratament de fertilizare. Proiectul, care a avut sub observație doua femei gravide cu gene modificate, a fost oprit de autoritațile chineze iar cei responsabili au fost…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dambovița: Noi pași in proiectul celui mai mare parc fotovoltaic din țara, construit de o companie israeliana la Corbii Mari

20:10, 12.05.2024 - „Eu vreau sa salut aceasta investiție privata de peste 120 milioane euro, care inseamna enorm pentru Corbii Mari: taxe și impozite incasate, locuri de munca. Am susținut cu tot ce a depins de noi (și eu, și președintele Consiliului Județean, Corneliu Ștefan, și Consiliul Local) acest proiect, pentru…

Cercetatorii chinezi au reusit sa obtina starea cuantica Hall folosind fotoni

12:50, 10.05.2024 - Cercetatori de la Universitatea de Stiinte si Tehnologie din China (USTC) de la Hefei, provincia Anhui, au reusit sa obtina starea fractionala cuantica anormala Hall folosind fotoni, o borna ce a fost atinsa anterior doar folosindu-se electroni si in anumite conditii, conform unui studiu ce a fost publicat…

UMFST, finanțare de 3,9 milioane de euro pentru reabilitarea cladirii Romtelecom

03:10, 02.04.2024 - Universitatea de Medicina, Farmacie, Științe si Tehnologie (UMFST) "George Emil Palade" din Targu Mureș a castigat o noua finanțare prin PNRR – Ministerul Educației in cadrul apelului "Modernizarea infrastructurii universitare pentru un spațiu academic echitabil". "Proiectul, in valoare de aproximativ…

Un cercetator moldovean dezvolta panouri fotovoltaice transparente, mai subțiri decat firul de par, la Tallinn

16:50, 30.03.2024 - Originar din satul Ghiliceni, raionul Telenești, Nicolae Spalatu este cercetator la Universitatea de Tehnologie din Tallinn, unde lucreaza la dezvoltarea unor panouri fotovoltaice mai subțiri decat un fir de par, scrie Europa Libera .

Finanțare de 8 milioane de euro pentru noua Biblioteca Universitara Medicala a UMFST Targu Mureș

05:10, 30.03.2024 - Universitatea de Medicina, Farmacie, Stiinte si Tehnologie (UMFST) "George Emil Palade" din Targu Mureș a castigat o noua finanțare prin PNRR – Ministerul Educației in cadrul apelului "Construcția infrastructurii universitare pentru campusurile studențești ale viitorului". "Proiectul, in valoare de…

Nou in știința: Ce determina geniul unei persoane

02:30, 29.03.2024 - In cadrul unui studiu realizat de o echipa internaționala de oameni de știința de la Institutul Max Planck pentru Estetica Empirica (Germania) și de la Universitatea din Toronto (Canada), a fost analizat ADN-ul marelui compozitor Ludwig van Beethoven. Acest studiu a fost realizat pentru a ințelege mai…

Profesorii de la Universitatea „Dunarea de Jos” din Galati au inventat painea cu gust de carne. „Friptura nu se vede, dar se simte”

15:30, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii „Dunarea de Jos” din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne. Proiectul a fost pus in practica de mai multe cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor.

Experții HKUST au dezvoltat diagnosticarea Alzheimer

17:55, 21.02.2024 - O echipa de cercetare internaționala condusa de Universitatea de Știința și Tehnologie din Hong Kong (HKUST) a inregistrat o noua performanța in diagnosticarea și managementul bolii Alzheimer (AD). Echipa condusa de Nancy Ip, rector și profesor de știința vieții la HKUST, directorul Centrului pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?