Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Profesorii de la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi au inventat pâinea cu gust de carne. „Friptura nu se vede, dar se simte”

Publicat:
Profesorii de la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi au inventat pâinea cu gust de carne. „Friptura nu se vede, dar se simte”

Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat UniversitatiiDunarea de Jos” din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne. Proiectul a fost pus in practica de mai multe cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si .

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Folie biodgradabila din sange de animale, brevetata la Universitatea 'Dunarea de Jos' din Galați

14:20, 15.03.2024 - Folie biodgradabila din sange de animale a fost brevetata la Universitatea „Dunarea de Jos” din Galați. Este vorba despre o noutate mondiala ce permite realizarea de ambalaje diverse in industria alimentara. Universitatea „Dunarea de Jos” din Galați anunța ca a brevetat „Procedeul de obținere a unei…

Știrile Antena Stars. Painea cu gust de carne a fost inventata la Galați. Declarațiile exclusive ale celor care au facut-o: "Ne adresam consumatorilor..." / VIDEO

20:50, 13.03.2024 - Painea cu gust de carne a fost inventata la Galați. Friptura nu se vede, dar se poate simți. Proiectul a fost pus in practica de mai multe cadre didactice de la Facultatea de Știința și Ingineria alimentelor. 

Inventatorii romani au inregistrat la OSIM ”painea cu friptura”: ”Nu se vede carnea, dar se simte”

10:25, 13.03.2024 - Cercetatorii romani au brevetat la OSIM painea cu friptura, in care carnea nu se vede, dar se simte. Universitatea ”Dunarea de Jos” din Galați a obținut un brevet de invenție pentru o paine proteica, la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor.Specialiștii…

Paine cu gust si proprietati de carne, ultima inventie brevetata la Galați

05:05, 13.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii "Dunarea de Jos" din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne, proiect la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor, noteaza Agerpres.…

„Painea cu friptura”, inventata de cercetatorii din Galați, a fost brevetata de OSIM 

20:05, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Invenții și Marci (OSIM) a acordat cercetatorilor de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor din cadrul Universitații „Dunarea de Jos” din Galați brevetul de invenție pentru „painea proteica”, cu adaos din carne, la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la…

Paine cu gust si proprietati de carne inventata la Universitatea Dunarea de Jos: „Este ca si cum ai manca paine cu friptura”

15:30, 12.03.2024 - O paine proteica, cu gust si proprietati de carne, a fost inventata de un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor, iar Universitatea "Dunarea de Jos" din Galati a obtinut brevetul de inventie de la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM), informeaza Agerpres.Autorii…

Galati: Paine cu gust si proprietati de carne – inventie brevetata la Universitatea ‘Dunarea de Jos’

15:01, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii ‘Dunarea de Jos’ din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne, proiect la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor. Potrivit informatiilor…

Painea cu gust de friptura, invenția unor profesori de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor din Galați

08:35, 12.03.2024 - Universitatea „Dunarea de Jos” din Galați a primit brevet de invenție din partea OSIM pentru o inovație in domeniul alimentar: painea proteica. Aceasta inovație, dezvoltata de un grup de cadre didactice de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor, se bazeaza pe utilizarea unui concentrat proteic…


Ce parere ai despre aceasta stire?