Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mai multe persoane, date dispărute după naufragiul unui vas cu turişti pe Lacul Maggiore

Publicat:

Un vapor turistic care transporta peste 20 de persoane s-a rasturnat duminica in , in nordul Italiei, mai multi pasageri fiind in continuare dati disparuti dupa lasarea intunericului, au anuntat pompierii.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bilanțul inundațiilor din Brazilia a urcat la 56 de morți. Zeci de persoane sunt date disparute

18:30, 04.05.2024 - Bilanțul victimelor inundațiilor in urma ploilor abundente din unlimele zile din statul Rio Grande do Sul, din sudul Braziliei, a crescut la 56 de morți, au anunțat astazi autoritațile locale, in timp ce zeci de persoane sunt date disparute.

Explozie uriașa la o hidrocentrala din Italia: Sunt 4 morți și 5 persoane disparute

20:30, 09.04.2024 - Patru persoane au murit, alte trei sunt ranite si cinci au fost date disparute in urme unei explozii survenite marti la o hidrocentrala in zona lacului de acumulare de la Suviana, in apropierea orasului italian Bologna, relateaza agentia ANSA, potrivit Agerpres.

Explozie la o hidrocentrala Enel in nordul Italiei: patru persoane au murit și mai multe sunt date disparute VIDEO

20:25, 09.04.2024 - Patru persoane au murit, alte trei sunt ranite si cinci au fost date disparute in urme unei explozii survenite marti la o hidrocentrala in zona lacului de acumulare de la Suviana, in apropierea orasului italian Bologna, relateaza agentia ANSA.

Explozie la o hidrocentrala in nordul Italiei: Sase persoane sunt date disparute si patru au fost ranite

18:51, 09.04.2024 - Șase persoane au fost date disparute si cel putin patru sunt ranite in urme unei explozii survenite marti la o hidrocentrala in zona lacului de acumulare de la Suviana, in apropierea orasului italian Bologna, relateaza agentiile EFE si ANSA. Explozia s-a produs in jurul orei locale 15:00 (13:00 GMT)…

Explozie la o centrala hidroelectrica, la 9 etaje sub pamant. 4 oameni au arsuri grave, iar 6 persoane sunt date disparute, in Italia

18:40, 09.04.2024 - Patru oameni au fost raniti si alte sase persoane au fost date disparute, in urma unei explozii ce a avut loc la o centrala hidroelectrica, la noua etaje sub pamant. Operatiunile de salvare sunt dificile, anunta autoritatile italiene.

„Nu credem ca-i vom gasi in viața”. Scafandrii vor reincepe cautarile pentru șase persoane disparute in raul din Baltimore

08:51, 27.03.2024 - Scafandrii specializați in cautarea de persoane vor reveni, miercuri, la locul prabușirii podului din Baltimore intr-o noua incercare de a-i gasi pe cei șase oameni inca disparuți dupa dezastrul de marți, relateaza Reuters.

Zeci de persoane disparute, dupa prabusirea podului de la Baltimore

16:21, 26.03.2024 - Conditiile de inghet si vizibilitatea limitata la locul prabusirii podului Francis Scott Key din Baltimore ar putea „reprezenta un motiv de ingrijorare” in timp ce echipele de salvare cauta cel putin 20 de persoane. {{738402}} Kevin Cartwright, directorul de comunicare al Departamentului de Pompieri…

18 raniți dupa o explozie puternica la o centrala electrica din Rusia. Trei persoane sunt date disparute

07:51, 06.03.2024 - Trei persoane sunt date disparute si 18 au fost ranite dupa o explozie la centrala electrica Shagonar din indepartata regiune rusa Tuva, a declarat, miercuri, seful regiunii, Vladislav Khovalyg, citat de Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?