Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Maestrul Nicolae Botgros împlinește 68 de ani

Publicat:

A invins boala provocata de noul virus și promite sa se intoarca in forța pe scena. , Nicolae Botgros, prim-dirijorul Orchestrei naționale de muzica populara "Lautarii", implineste 68 de ani.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Peste 10.000 de oameni in centrul Sucevei la concertele de Ziua Europei (foto)

08:26, 10.05.2024 - Peste 10.000 de oameni au participat la spectacolele din centrul municipiului Suceava organizate de Primarie și Consiliul Local cu ocazia Zilelor Europei. Au fost shwouri totale oferite de Loredana Groza dar și Elena Gheorghe, Iuliana Beregoi și Edward Sanda și un concert de zile mari a Orchestrei ”Lautarii”…

Romania: Nicu Covaci, la ceas aniversar – implineste 77 de ani!

12:45, 19.04.2024 - Este ziua lui Nicu Covaci Fondatorul trupei Phoenix implineste 77 de ani.Pe pagina oficiala a artistului trupa a postat un anunt pentru fani: " Povestea ruleaza la ceas aniversar cu prilejul zilei de nastere a lui Nicu Covaci in cele mai importante cinematografe din tara".Mentionam ca Nicu Covaci a…

Mircea Rednic implineste 62 de ani. Surpriza pe care i-au facut-o un grup de copii la stadionul echipei UTA

14:56, 09.04.2024 - Tehnicianul Mircea Rednic implineste 62 de ani, iar marti a avut parte de o surpriza din partea unui grup de copii prezenti la stadionul echipei UTA Arad, potrivit news.roUTA ofera saptamanal, posibilitatea grupurilor organizate de copii sa faca un tur al stadionului.

Dupa proces, prietenii lui Sebi, studentul ucis de Vlad Pascu, au mers la locul accidentului, ca sa depuna flori de ziua lui. „O mizerie de judecata”

13:55, 14.03.2024 - La termenul din 14 martie al procesului de la Judecatoria Mangalia, Vlad Pascu și-a recunoscut faptele, sperand intr-o pedeapsa mai mica. Rudele tinerilor uciși de el, care cer sa fie judecat pentru omor calificat, au mers la locul accidentului. „Maine, Sebi ar fi implinit 22 de ani”, au spus prietenii…

„La mulți ani, maestre Eugen Doga!”. Distinsul compozitor implinește astazi frumoasa varsta de 87 de ani

10:15, 01.03.2024 - Distinsul compozitor, Eugen Doga, Cetațean de Onoare al municipiului Chișinau, unul din autorii Imnului Orașului - implinește astazi venerabila varsta de 87 de ani. Cu aceasta ocazie primarul capitalei, Ion Ceban, a venit cu un mesaj de felicitare.

„Ducele” de Albota i-a reprosat lui Radu Perianu ca nu-i mai cheama pe primari la Colegiul Prefectural: „Mi-e dor de lautarii pe care-i aducea Gogu Davidescu; pe vremea lui se putea si cu lautari”

16:55, 21.02.2024 - Publicul larg, dar și mulți dintre cei care au condus in ultimele trei decenii administrația județului Argeș ( prefecți sau președinți de CJ) au raspuns vineri, 16 februarie, invitației lui Ion Manzina, președintele in exercițiu al C.J. Argeș, de a vedea noua infațișare, dupa ample lucrari de renovare,…

ANIVERSARE Florian Gazdac, consilier la Prefectura, implinește 58 de ani

12:20, 19.02.2024 - Florian Gazdac, consilier superior relații cu publicul din cadrul Prefecturii Satu Mare, s-a nascut in urma cu 58 de ani, in 19 februarie 1966. The post ANIVERSARE Florian Gazdac, consilier la Prefectura, implinește 58 de ani first appeared on Informatia Zilei .

ANIVERSARE Radu Vasile Trandafir, primarul comunei Apa implineste azi 55 de ani

17:40, 12.02.2024 - Radu Vasile Trandafir, primarul comunei Apa, este la cel de al doilea mandat in fruntea comunitatii din unitatea administrativ teritoriala.... The post ANIVERSARE Radu Vasile Trandafir, primarul comunei Apa implineste azi 55 de ani first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?