Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Luis Gabriel își botează astăzi fiul. Ce tamatică au ales artistul și iubita lui, Haziran, pentru eveniment / VIDEO

Publicat:

Sarbatoare mare in familia lui Luis Gabrieș. Artistul iși boteaza astazi fiul, pe micuțul . Cantarețul și iubita lui, Haziran, au pus la punct toate detaliile pentru evenimentul mult așteptat. Ce tematica au ales, dar și cate persoane sunt invitate.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Luis Gabriel și Haziran, blocați in Dubai, din cauza ploilor puternice. Au incercat de trei ori sa se intoarca in țara: „Zborurile se tot amana...”

20:01, 19.04.2024 - Au plecat intr-o vacanța, dar s-au trezit in mijlocul furtunii din Dubai. Luis Gabriel și Haziran au postat, in urma cu cateva zile, imagini de acolo cu strazile inundate. Cei doi au incercat sa se intoarca acasa, dar fara succes.

Cat de mult a crescut fiul celebrului artist Luis Gabriel. In ce ipostaze adorabile a fost micuțul surprins de mama lui, Haziran

16:26, 14.04.2024 - Luis Gabriel și Haziran se mandresc cu un baiețel adorabil. Joseph Luis Tiago a inceput sa vorbeasca și sa mearga. Imaginile adorabile cu micuțul au induioșat inimile fanilor. Iata cat de mult a crescut.

Cum a inceput povestea de dragoste dintre Jador și noua lui iubita, Oana Ciocan: „Am testat-o”. I-a ascuns ca are casa și mașina pe numele lui

11:56, 19.03.2024 - Dupa o buna perioada in care nu s-a mai afișat cu o femeie, Jador a fost surprins in brațele Oanei Ciocan, noua lui iubita. Cantarețul recunoaște ca la inceput a supus-o unor „teste” sa vada daca legatura poate fi una de durata și stabila.

Star Matinal. Luis Gabriel, despre jocurile de noroc: „Imi plac astea! De ce sa nu le facem?”. Manelistul a recunoscut! / VIDEO

11:55, 08.03.2024 - In exclusivitate pentru Xtra Night Show, Luis Gabriel a vorbit despre jocurile de noroc. Cantarețul de manele a recunoscut ca obișnuiește sa-și incerce norocul. Artistul a vorbit despre despre acest subiect mai puțin știut din viața lui. Iata ce declarații a facut soțul lui Haziran!

Ce surpriza i-a pregatit Luis Gabriel soției sale, de 1 martie! Haziran va fi impresionata: ”I-am facut cadou...” / VIDEO

11:35, 01.03.2024 - Luis Gbariel a pregatit o surpriza impresioanta pentru soția lui, de 1 martie. Deși nu este alaturi de ea fizic in aceste momente, artistul nu vrea ca Haziran sa ii simta lipsa. Iata cu ce cadou a surprins-o in aceasta zi speciala!

Bogdan Mocanu, reacție dupa ce in spațiul public au aparut discuții intre fosta iubita, Andra Voloș, și mama lui. Ce mesaj ii transmite artistul celei care i-a dat viața

22:50, 23.02.2024 - Bogdan Mocanu vorbește despre discuțiile care au facut inconjurul internetului. Mama artistului și fosta partenera, Andra Voloș, au avut un schimb de replici in vazul tuturor. Cantarețul vorbește și despre asocierile facute de carcotași, cele legate de el și de copilul fostei iubite.

Ralflo, componentul trupei Alb Negru, s-a desparțit de iubita! Artistul vorbește despre motivul separarii: "Eu am facut totul" / Video

22:45, 15.02.2024 - Ralflo, componetul trupei Alb Negru, vorbește despre desparțirea de iubita. Artistul face declarații exclusive despre motivele separarii. Cantarețul spune ca a facut totul de dragul persoanei iubite.

Haziran iși sarbatorește ziua de naștere! In ce loc special a dus-o soțul ei, Luis Gabriel: „Iubirea mea...” / VIDEO

15:50, 12.02.2024 - Este o zi frumoasa pentru Luis Gabriel și asta pentru ca soția lui, Haziran, iși sarbatorește ziua de naștere. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, cantarețul de manele a dus-o pe partenera lui de viața intr-un loc special. Iata unde au ieșit cei doi soți!


Ce parere ai despre aceasta stire?