Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Loredana Groza, pusă la zid de fani după ce s-a fotografiat fără lenjerie intimă: „Ar avea mai mult succes în filme pentru adulţi”

Publicat:

nu inceteaza sa surprinda prietenii virtuali cu imagini extrem de provocatoare, care starnesc imaginatia barbatilor. Recent, vedeta s-a pozat fara lenjerie intima și a urcat imaginea pe contul de Instagram. Cantareața a reusit sa starneasca controverse in randul fanilor, publicand o imagine cu ea, fara lenjerie intima. Fotografia... The post , pusa la zid de fani dupa ce s-a fotografiat fara lenjerie intima: „Ar avea mai mult succes in filme pentru adulti” appeared first on Tabu .

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Reacția Deliei dupa ce sora ei, Oana Matache, și Radu Siffredi au pierdut finala de la „Power Couple Romania”: „Mi se pare cumplit”

13:26, 15.03.2024 - Delia a urmarit cu sufletul la gura finala de la „Power Couple Romania” și a fost uimita de proba prin care a trecut sora ei, Oana Matache. Cantareața a avut prima reacție dupa ce cuplul a pierdut marele premiu.Finala primului sezon Power Couple Romania – La bine și la greu și-a desemnat caștigatorii:…


Ce parere ai despre aceasta stire?