Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(live) Parlamentul, în ședință. Grosu i-a făcut din deget Comisiilor: „Vă rog, mai organizat și mai predictibil!”

Publicat:

Deputații s-au intrunit astazi, 7 decembrie, in ședința plenara. Pe ordinea de zi sunt 25 de proiecte. Printre acestea și legea bugetului de stat pentru anul 2024, care a fost aprobata de Guvern pe 1 decembrie.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

(live/update) Parlamentul, in ședința: Ratificarea Acordului pentru achiziționarea proprietații pentru noul sediu al Ambasadei SUA, pe ordinea de zi

12:01, 18.07.2024 - Deputații se intrunesc in ședința plenara, la aceasta ora. Pe ordinea de zi sunt 29 de subiecte, printre care și proiectul de lege pentru ratificarea Acordului dintre Guvernul RM și cel al SUA pentru achiziționarea proprietații pentru noul sediu al Ambasadei SUA la Chișinau, dar și cele cu privire la…

(live) Parlamentul in ședința: Deputații au respins solicitarea de audiere a premierului Recean cu privire la Stadionul Republican

16:10, 11.07.2024 - Deputații se intrunesc intr-o noua ședința astazi, 11 iulie. Pe ordinea de zi sunt 31 de proiecte, printre care și proiectul de lege pentru modificarea legii cu privire la prevenirea și combaterea violenței in familie.

(live/update) Parlamentul, in ședința. Grosu catre Voronin: „Domnule ex-președinte, dați-i un telefon prietenului dvs. criminal de razboi Putin și spuneți-i sa-și ia armata criminala din Ucrina”

14:55, 27.06.2024 - Deputații se intrunesc intr-o noua ședința astazi, 27 iunie. Pe ordinea de zi figureaza 22 de proiecte, printre care și proiectul de lege pentru modificarea unor acte normative (declararea averii și a intereselor personale).

(live/update) Parlamentul, in ședința: Proiectul de lege privind declararea averii și a intereselor personale, pe agenda deputaților

10:40, 27.06.2024 - Deputații se intrunesc intr-o noua ședința astazi, 27 iunie. Pe ordinea de zi figureaza 22 de proiecte, printre care și proiectul de lege pentru modificarea unor acte normative (declararea averii și a intereselor personale).

(live/update) Parlamentul, in ședința. Deputat BCS: „Luați va rog mainile de la butoane ca o sa fie consecințe”. Grosu: Umblați cu amenințari?!

17:56, 16.05.2024 - Deputații s-au intrunit intr-o noua ședința astazi, 16 mai. Pe ordinea de zi figureaza 27 de proiecte, printre care și proiectul de hotarare privind desfașurarea referendumului republican constituțional.

(live/update) Parlamentul, in ședința. Deputat: „Luați va rog mainile de la butoane ca o sa fie consecințe”. Grosu: Umblați cu amenințari?!

16:45, 16.05.2024 - Deputații se intrunesc intr-o noua ședința astazi, 16 mai. Pe ordinea de zi figureaza 21 de proiecte, printre care și proiectul de hotarare privind desfașurarea referendumului republican constituțional.

(live/update) Parlamentul, in ședința: Raportul de activitate al ANI pentru anul 2023, audiat

11:41, 16.05.2024 - Deputații se intrunesc intr-o noua ședința astazi, 16 mai. Pe ordinea de zi figureaza 21 de proiecte, printre care și proiectul de hotarare privind desfașurarea referendumului republican constituțional.

Camera Deputatilor si Senatul vor avea o sedinta solemna comuna consacrata Zilei Solidaritatii si Prieteniei dintre Romania si statul Israel

11:10, 14.05.2024 - Camera Deputatilor si Senatul au programata la aceasta ora o sedinta solemna comuna consacrata Zilei Solidaritatii si Prieteniei dintre Romania si statul Israel. Sedinta solemna comuna nu a inceput inca aici, la Parlament. Senatul si Camera Deputatilor marcheaza Ziua Solidaritatii si Prieteniei dintre…


Ce parere ai despre aceasta stire?