Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Liga Campionilor: Surpriza la Madrid. Ucisi de fostul lor atacant. Real- Juve 1-1 si finala se va disputa intre Barcelona si Juventus

Publicat:

Real Madrid nu a reusit sa remonteze pe teren propriu diferenta de scor din tur (2-1) si a incheiat la egalitate returul semifinalei Champions League cu Juve, 1-1, rezultat care-i duce pe torinezi in finala dupa o asteptare de 12 ani.

Cosmarul madrilenilor a fost si in aceasta seara tocmai fostul lor jucator, Alvaro Morata, despre care presedintele madrilen Florentino Perez spunea ca nu are valoare de Real. In schimb, Morata a ales sa nu se bucure la gol in semn de respect pentru suporterii de pe Bernabeu.

Cristiano Ronaldo a deschis scorul din penalty pentru Real in minutul 22 si…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Thiago Motta jura ca nu a semnat cu Juventus: Antrenorul Bolognei e dorit și de PSG

18:15, 18.05.2024 - Thiago Motta, antrenorul echipei italiene de fotbal Bologna, prezentat de mass-media italiana drept succesorul lui Massimiliano Allegri la Juventus Torino, a asigurat sambata ca nu "a decis nimic" si nici nu a semnat vreun acord cu "Batrana doamna'', urmand

Juventus Torino l-a demis pe antrenorul Massimiliano Allegri (oficial)

20:10, 17.05.2024 - Clubul de fotbal Juventus Torino a anuntat vineri ca l-a demis pe antrenorul Massimiliano Allegri, la doua zile dupa ce echipa a castigat pentru a 15-a oara in istoria sa Cupa Italiei, invingand-o in finala pe Atalanta Bergamo (1-0), informeaza AFP, potrivit AgerpresAllegri era sub

Juventus Torino și-a demis antrenorul dupa caștigarea Cupei Italiei

19:20, 17.05.2024 - Deși a incheiat sezonul cu un trofeu cucerit, Juventus Torino a a anunțat vineri desparțirea de antrenorul Massimiliano Allegri dupa trei sezoane, din cauza comportamentului sau de la finala Cupei Italiei.

Antrenorul Massimiliano Allegri (Juventus), suspendat dupa ce a fost eliminat in finala Cupei Italiei

22:25, 16.05.2024 - Massimiliano Allegri, antrenorul lui Juventus Torino, a fost suspendat doua meciuri de Federatia italiana de fotbal (FIGC) dupa ce a fost eliminat in finala Cupei Italiei, castigata miercuri de echipa sa pe Stadionul Olimpic din Roma, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Juventus va ramane fara antrenor - Varianta aleasa de torinezi

17:20, 16.05.2024 - Juventus Torino a caștigat pentru a 15-a oara in istorie Cupa Italiei, insa trofeul nu schimba cu nimic situația de la clubul italian. Massimiliano Allegri nu va continua la „Batrana Doamna”, iar oficialii echipei negociaza deja cu inlocuitorul acestuia.

Juventus s-a impus in fața Atalantei și a caștigat pentru a 15-a oara Cupa Italiei

10:51, 16.05.2024 - Juventus Torino a invins-o pe Atalanta in finala Cupei Italiei și a caștigat trofeul pentru a 15-a oara in istorie. Juve este echipa cu cele mai multe astfel de de trofee. La randul sau, Massimiliano Allegri a devenit primul antrenor care a caștigat Cupa Italiei de cinci ori.

Englezii anunța: „A fost fantastic in Italia. S-a obișnuit de la Juventus cu Bonucci și Chiellini, deci accepta provocarile!”

14:35, 29.02.2024 - Radu Dragușin (22 de ani), fundașul roman care a prins doar 30 de minute la Tottenham, a aflat cum și cand ar putea deveni titular. „Ințeleg ca e destul de relaxat in legatura cu situația sa. E conștient ca The Spurs nu mai au multe meciuri in acest sezon și ca nu exista multe ocazii pentru jucatori”,…


Ce parere ai despre aceasta stire?