Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Juventus s-a impus în fața Atalantei și a câștigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei

Publicat:
Juventus s-a impus în fața Atalantei și a câștigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei

a invins-o pe Atalanta in finala și a caștigat trofeul pentru a 15-a oara in istorie. Juve este echipa cu cele mai multe astfel de de trofee. La randul sau, a devenit primul antrenor care a caștigat de cinci ori.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Antrenorul Thiago Motta ”nu a decis nimic

18:46, 18.05.2024 - Thiago Motta, antrenorul echipei italiene de fotbal Bologna, prezentat de mass-media italiana drept succesorul lui Massimiliano Allegri la Juventus Torino, a asigurat sambata ca nu „a decis nimic” si nici nu a semnat vreun acord cu „Batrana doamna”, urmand sa ia o decizie in privinta viitorului sau…

Juventus Torino și-a demis antrenorul dupa caștigarea Cupei Italiei

19:20, 17.05.2024 - Deși a incheiat sezonul cu un trofeu cucerit, Juventus Torino a a anunțat vineri desparțirea de antrenorul Massimiliano Allegri dupa trei sezoane, din cauza comportamentului sau de la finala Cupei Italiei.

Antrenorul Massimiliano Allegri (Juventus), suspendat dupa ce a fost eliminat in finala Cupei Italiei

22:25, 16.05.2024 - Massimiliano Allegri, antrenorul lui Juventus Torino, a fost suspendat doua meciuri de Federatia italiana de fotbal (FIGC) dupa ce a fost eliminat in finala Cupei Italiei, castigata miercuri de echipa sa pe Stadionul Olimpic din Roma, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Antrenorul lui Juventus, Allegri, suspendat și amendat dupa scandalul din finala Cupei Italiei

19:05, 16.05.2024 - Antrenorul lui Juventus, Massimiliano Allegri, a fost suspendat pentru doua meciuri din Cupa Italiei și amendat cu 5.000 de euro dupa ce a primit un cartonaș roșu in victoria de miercuri seara cu Atalanta. Allegri risca sa fie demis inca de saptamana aceasta, conform presei din Italia, potrivit mediafax.

Juventus va ramane fara antrenor - Varianta aleasa de torinezi

17:20, 16.05.2024 - Juventus Torino a caștigat pentru a 15-a oara in istorie Cupa Italiei, insa trofeul nu schimba cu nimic situația de la clubul italian. Massimiliano Allegri nu va continua la „Batrana Doamna”, iar oficialii echipei negociaza deja cu inlocuitorul acestuia.

Finala Cupei Italiei s-a decis cu un gol marcat in minutul 4

10:40, 16.05.2024 - Formatia Juventus Torino a invins, miercuri, echipa Atalanta, cu scorul de 1-0, si a cistigat pentru a 15-a oara Cupa Italiei. Golul a fost marcat de Vlahovic, in minutul 4. Cele doua formatii s-au mai intilnit in finala din 2021, Juve iesind invingatoare atunci cu 2-1. Trofeul din 2021 era ultimul…

Juventus Torino a castigat pentru a 15-a oara Cupa Italiei, dupa o victorie in fața Atalantei - VIDEO

04:00, 16.05.2024 - Formatia Juventus Torino a invins, miercuri, echipa Atalanta, cu scorul de 1-0, si a castigat pentru a 15-a oara Cupa Italiei, informeaza news.ro.Golul a fost marcat de Vlahovic, in minutul 4.???????????? Juventus celebrates their record 15th Coppa Italia trophy! pic.twitter.


Ce parere ai despre aceasta stire?